2777
2789
عنوان

عروسی خالمهههه➕عکس لباس🫠💝

| مشاهده متن کامل بحث + 4134 بازدید | 220 پست
لباسه چطوره؟فر چطور؟

خوشگله عزیزم 

گفتی یکم تپل تری بیشتر بهت میاد 

فر موج دار

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دم اسبی که فر عربی داره خیلی به این لباسا میاد جلو تم فرق باز کنه سوسکی بریزی ، قشنگه عزیزم به خوشی ...

ارههه این مدل عالیههه

فداتشمم واقعا خوشگله؟؟🥲

لاک چی بزنم

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

خوشگله مبارکهبقیه جاهاش دقیقا همینه؟اگه موهات بلنده باز کرلی بنداز

واقعا خوشگله؟؟

اره همینع 

لاک چی بزنم ارایش چیی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

ابی کمرنگ بود بیشتر خومش میومد ولی قشنگه موهاتم موج دار کنی فک کنم خوب بشه

نداشت عزیزم

مرررسی🩵

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشگله عزیزم گفتی یکم تپل تری بیشتر بهت میاد فر موج دار

مرررسی🩵

لاک چی بزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند گرفتی عزیزم

۴ و ۵۰۰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا خوشگله؟؟اره همینع لاک چی بزنم ارایش چیی

سعی کن میکاپ چشمتو دنباله ی چشمتو یزره اکلیل صورتی بزنی خیلی خوشگل میشه لاکتم مشکی بزن چون اگه همش صورتی باشی شبیه پاستیل میشی یا لاکتو سفید بزن لنز ناخن گل صورتی بزار روش

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

سعی کن میکاپ چشمتو دنباله ی چشمتو یزره اکلیل صورتی بزنی خیلی خوشگل میشه لاکتم مشکی بزن چون اگه همش ص ...

برم ارایشگاه واسه میکاپ؟حس میکنم خیلییی ارایش میکنن زنونه میشم🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لاک سفیدارایش نود هلویی

مررسی🩵🩵

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرررسی🩵لاک چی بزنم

سفید 

یا همون صورتی ملایم 

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر