2777
2789
عنوان

دخترامون چی دارن به سر خودشون میارن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 60 پست
ولی دوست منم همین بود بخدا بینیش انقدر خوشگل بود و کوچیک ازش میپرسیدن چقدر طبیعیهکجا عمل کردی؟ بعد ا ...

دقیقا یکی از اقوام من هم الان قیافه خودش رو خیلی زشت و بدجنس کرده

شبیه ییلدیز بود چند سال پیش که این سریال رو برای بار اول میذاشت

ولی الان واقعا زشت شده

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد من اینارو میبینم یجوری با تحقیر نگاشون میکنم فک نکنن چهرشون طبیعی و خدادادیه😂

اونا که طرز فکرشون سطحیه فکر میکنن هرکی انجام نمیده خیلی از بقیه عقب مونده😂😂😂 من یه دوست خیلی پولدار دارم خودش کلی ملک و مغازه و سرمایه داره فقط عمل بینی انجام داده عکسشو یه چندتا دوستام نشون دادم میگفتن وای چرا انقدر ساده است قیافش اصلا بنظر پولدار نمیاد 😐

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

کاش باهات در میون نمیذاشتن که چطور به دنیا اومدی..یه غمی نشست به دلم اصلا...

اتفاقا اولین بار خود مادرم بهم گفت. 

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

نه عزيزم کره‌ای‌ها فیلم و سریال‌هاشون رو نمی‌سازن که مردمش لاغر شن یا شبیه بازیگرها بشن فقط فرهنگشون ...

اینا چیزی نیست که شما به سادگی درکش کنی ! الان فیلم و سریال های کره رو شرکت نتفیلیکس میسازه که بهش میگن اسب تروآ برای تبدیل مرد ها به همجنسباز !

اگه به همین سادگی قابل درک بود که اسمش نفوذ فرهنگی نمیشد !

ژاپنی ها چشماشون کوچیک بود چون از نسل مغول بودن و چشم تنگ ! تو تمام فیلم و سریال ها و کارتوناشون چشما به شدت درشته 

مردم کره جنوبی هم به شدت ریز اندام و لاغر بودن مانور دادن روی غذا

هالیوود با فیلماش داره نفوذ میکنه به افکار جهان

بالیوود میخاد بگه مسلمانان هند تروریست هستن تو هر فیلمش بدون استثنی و هندوها عالی هستن و قهرمان

فیلم و سریال رو نمیسازن شما مشغول بشی وقتت بگذره میسازن تفکراتت رو عوض کنن فرهنگت رو عوض کنن

Stay hungry stay foolish

اتفاقا اولین بار خود مادرم بهم گفت.

عین مامان من..

اونم همینطور..

اونم به من گفت ناخواسته بودم..

و بنظرم چیز قشنگی نیست..

والا مادامی که آدم میره بغل شوهرش میخوابه، ناخواسته چی🦦

ماکارون هستم:)

نماد زیبایی نیست کره ای ها واقعا از اول لاغر بودن و هستن ژنتیکشون مشکل دارهاصلا پسرهاشم اینجوریه است ...

ژنتیکشون انقدرم لاغر نیست و اتفاقا خوبه دیر میوفتن شکم زیاد نمیارن زنهاشون بعد زایمان اندامشون رو فرم میمونه غوز و مشکلات ستون فقرات ندارن و بدنهای سالمی دارن  اندام بازیگراشونم از اندام بازیگرای ما خیلی بهتره 

اما یه زمانی اندام به شدت لاغر و پوست به شدت سفید مد بود البته الانم هست اون غذا که تبلیغ میکنن به این علته که بعضی دخترای جوونشون رژیم سخت میگیرن به خاطر اینکه کمرشون خیلی باریک و باربی بشه

قداشون هم کوتاه نیست نسل جدیدشون بیشتر، بازیگراشون ورزشکاراشون هم قد کوتاه نیستن 

چینی ها کوتاهن تقریبا 

متاسفانه ما باید یه فکری به حال خودمون بکنیم اکثرا داریم دچار اضافه وزن میشیم زنهامون انواع اقسام بیماری ها رو تو جوانی میگیرن ورزش درست حسابی نمیکنیم در حالی که کره ای ها همیشه در حال ورزشن 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

اینم یه جور تهاجم فرهنگیه دیگه از سمت غرب و کره جنوبی و اینا ... کره جنوبی خودش کل سریال و فیلماش رو ...

از خیلی قبل بود 

اما ایرانیها اکثرا اضافه وزن دارن و باید وزنشون رو کنترل کنن نه اینکه رژیم سخت بگیرن تغذیه رو ذرست کنن 

لاغری نرمال واقعا به سلامت کمک میکنه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

از خیلی قبل بود اما ایرانیها اکثرا اضافه وزن دارن و باید وزنشون رو کنترل کنن نه اینکه رژیم سخت بگیرن ...

ایرانی ها نرمالن اتفاقا چون فست فود تو ایران نسبت به اروپا و امریکا اصلا عددی نیست 

Stay hungry stay foolish

ایرانی ها نرمالن اتفاقا چون فست فود تو ایران نسبت به اروپا و امریکا اصلا عددی نیست

اکثر ایرانی ها شکم دارن کجا نرمالن ؟ فقط فست فود چاق نمیکنه که برنج و پرخوری کردن خیلی چاق میکنه 

تو امارم ، اضافه وزن ایرانی ها بالاست 

به هر حال لاغری از چاقی و اضافه وزن سالمتره