2777
2789
عنوان

یه پسری توماشین خواست بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج می‌کنی به زودی نگران نباش گذشته گذشت چه معلوم

ازکجامیدونی بزودی ازدواج میکنم

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
چجوری اشناشدینتعریف میکنیازاشنایی تااومدن ب خاستگاری😁

بوتیک داشت سر خیابونی که خونه ما دو کوچه بالاترشه 

تولد داداشم بود رفتم ازش یدونه شلوار برای داداشم بخرم 

بعد که خرید کردم کارت مغازه شو بهم داد منم فکر کردم واسه تبلیغ پیجش و این کاراس رفتم خونه کلا یادم رفت بعدش تو کیفم دیدمش پاره‌ش کردم انداختم دور 

بعد چند روز قرار بود برم دندون پزشکی از اونجا رد شدم دیدم نگاه می‌کنه تو راه برگشت هم جلو درب مغازه ش وایستاده بود بازم فقط نگاه کرد دیگه بعدش جایی میرفتم مسیرم از اونجا نبود بعد گذشت چند هفته دوباره خواستم برم دندون پزشکی رد شدم رو چهار پایه بود داشت لباس میزد تا منو دید پرت شد پایین😑 اومد دنبالم شمارشو بهم داد منم همونجا پاره‌ش کردم هیچی نگفت رفت 

بعد دوباره تو راهه برگشت نگاه کردم دیدم برگشت محل نداد 😂😐بعد رسیدم خونه مثل سگگگگگ پشیمون شدم مثل سگگگگگ 

زنگ زدم به دوستم گفتم قضیه رو گفت ناراحت نباش بیا به بهونه خرید بریم مغازه‌اش گفتم وای نه اصلااااا. دیگه به زور راضی شدم فرداش رفتیم الکی دوتا کمربند خریدیم ضایع نباشه😂😐بعد اصلا محل نمی‌داد اخم کرده بود رفیقم گفت ببخشید پیج مغازه‌تون رو میدید اونم داد خواستیم بریم بیرون ی نگاه دوباره انداخت قشنگ یادمه🥹بعدش رفیقم گف بیا برو پی ام بده بهش منم روم نمیشد پی ام ندادم خیلی با خودم کلنجار رفتم ولی نتونستم 

ی هفته ای گذشت بازم با رفیقم از اونجا رد شدیم البته عمدی 😂

با رفیقش اومد دوباره شمارشو داد بهم گفت زنگ بزن بچه😐

زنگ زدم براش اوکی شدیم همو دیدیم بعد چند ماه سریع گفت می‌خوام بگیرمت خلاصه اومد خواستگاری دیگ 😍😂

چون قبلا رل داشتم و باهررررکی اشنامیشدم فقط دنبال رابطه جنسی بود منم کات میکردم چون اهل روابط نامشرو ...

پس دلیل داشتی کافی و منطقی و درست حالاام غصشو نخور، هرچی به صلاحت باشه برات پیش میاد هرکی قسمتت باشه خدا سر راهت قرار میده

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمی‌دونم آرزو میکنم همه دخترای دم بخت به اونی که لایق شونه برسن امین☺️

ممنونم

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
بوتیک داشت سر خیابونی که خونه ما دو کوچه بالاترشه تولد داداشم بود رفتم ازش یدونه شلوار برای داداشم ب ...

چقدرقشنگ هی ک میخوندم دوس نداشتم تموم شه😅

چندسالتونه جفتتون

انشاالله خوشبخت شید🤩