2777
2789
عنوان

چقدردلم میشکنه خواستگار ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐چقدر از این دخترایی که دغدغشون تعداد خواستگاره چندشم میشه

منم از تو‌چندشم میشه ک‌راحت ب بقیه توهین میکنی 

چشاتو باز کن نوشتم‌امثال تو نظر ندن

تو ازدواج فقط تحصیلات و موفقیت دختر مهم نیست خیلی فاکتورای دیگه هم هست که اهمیت داره،مثلا خانواده،شه ...

هممون‌ی جا هستیم 

خانواده هاهم در یک سطحن دقیقا وضع مالی ماهم از همشون بهتره 

هممون‌ی جا هستیم خانواده هاهم در یک سطحن دقیقا وضع مالی ماهم از همشون بهتره

پس مقایسه نکن که عصبی و ناامید بشی فقط تمرکزتو بزار رو کار و موفقیتت امیدوارم باش که به زودی کیس مورد نظر توهم سر راهت قرار میگیره 

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

پیش میاد برای شما حتما اونا شوهراشون مگه چکاره اند که انقدر تعریف کردی ازشون

بحث من شوهراشون نیست 

میگم فقط میخورن میخوابن ولی خیلی خواستگار دارن با اینکه بیرونم نمیرن 

خواستگارای اونا واسه. خودشون خوبه نه ماها

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
منم از تو‌چندشم میشه ک‌راحت ب بقیه توهین میکنی چشاتو باز کن نوشتم‌امثال تو نظر ندن

من مخالف ازدواج نیستم 

میگم دغدغشون تعداد خواستگاره نه ازدواج خوب، چون اصلااااا تو این مورد کمیت تعیین کننده کیفیت نیس  

بعدشم هر کیو نمیشه خواستگار حساب کنی،خیلیا معرفیه که در بیشتر موارد اصلا خونواده پسره نمیپسندن یه لیست بلند بالا میگیرن دستشون خونه تک تک دخترای اون لیست میرن تا بهترینو انتخاب کنن 

دکترینشونم اینه، مکه نشد مدینه صغری نشد سکینه 

ما اصلا اینطور کیسایی رو راه نمیدیم خونه چون اینجا فروشگاه نیس بیان برانداز کنن برن، حالا بعضیا همینارو با افتخار خواستگار حساب میکنن(دیدم ک میگم) 

من مخالف ازدواج نیستم میگم دغدغشون تعداد خواستگاره نه ازدواج خوب، چون اصلااااا تو این مورد کمیت تعیی ...

بقیه هم‌همینو‌بهم میگن ک طرف ده تا خواستگار داره یکیش ادم نیست 

ولی بعضیا یه نفر میاد همون عالیه 

بقیه هم‌همینو‌بهم میگن ک طرف ده تا خواستگار داره یکیش ادم نیست ولی بعضیا یه نفر میاد همون عالیه

اخه رو تعداد خواستگارای اینا. نمیشه حساب کرد

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
بقیه هم‌همینو‌بهم میگن ک طرف ده تا خواستگار داره یکیش ادم نیست ولی بعضیا یه نفر میاد همون عالیه

بخدا عین حقیقته 

همه چی در زمان خودش اتفاق میوفته 

من مورد میشناسم از خونواده فقیر ک کلادختره تا 28سالگی خواستگاری نداشت(اونم الان نه ک عادیه و سن ازدواج رفته بالا، بیست سال پیش) 28سالگی با یه تاجر ازدواج کرد رفت خارج