2777
2789
وسایل دارم اماباگت گرونه

بدون باگت

باگت برای چی ماخالی میخوریم با قاشق

میتونی لواشم برش بزنی 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شدیدفعلا چون یکم وسیله پذیراییم تکمیل نیست کسیو دعوت نکردم اما بزودی قصدشو دارم

ایشالا بسلامتی😍

منم ب شدت دلم لک زده برای مهمونی دادن و پذیرایی و غذا درست کردن🥹باردارم شوهرم قبول نمیکنه بخوام مهمونی بدم و بخودم فشار بیارم🥲

حرام بودی،ولی حلال ترین حسِ دلم شدی...🫀🔗

بدون باگتباگت برای چی ماخالی میخوریم با قاشقمیتونی لواشم برش بزنی

بدون باگت نمیخورن 

دلم میخوادکنارسالادماکارونی یه چیزآسون هم درست کنم امانمیدونم چی بزارم

بدون باگت نمیخورن دلم میخوادکنارسالادماکارونی یه چیزآسون هم درست کنم امانمیدونم چی بزارم

میتونی کشک بادمجون هم بزاری عزیزم هم راحته هم خوشمزس و هم مناسب عصرونه هم غذای گرمه کنار سالاد ماکارونی ک سرده

حرام بودی،ولی حلال ترین حسِ دلم شدی...🫀🔗

ایشالا بسلامتی😍منم ب شدت دلم لک زده برای مهمونی دادن و پذیرایی و غذا درست کردن🥹باردارم شوهرم قبول ...

اره اصلا الان ب خودت زحمت نده انشالله نی نی میاد بعدا وقت زیاده

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بدون باگت نمیخورن دلم میخوادکنارسالادماکارونی یه چیزآسون هم درست کنم امانمیدونم چی بزارم

کشک بادمجون

دسر درست کن مثل ژله 

یا فرنی با بیسکویت پتی پور اگر کاکائو و شکلات تلخ تخته ایی داری بریز تو فرنی خوشمزه میشه یه لایه بیسکویت یه لایه فرنی ۴ لایه ادامه بده 

یا سیب زمینی سرخ کرده یه لایه سیب زمینی یه لایه مرغ و قارچ و فلفل دلمه و ذرت پخته شده (هرکدوم رو دوست داری بریز من مرغ گاهی فارچ میریزم) یکم پنیر با روش سیب زمینی و پنیر پیتزا فراوان 

کیک خونگی هم خوبه اگر میتونی درست کنی