2777
2789
عنوان

کیا منتظر نی نی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 2158 بازدید | 46 پست
نه بزن باردار باشی نشون میده . من فکر کردم نوشتی هنوز پری نیومده گفتم یعنی ده روز بعد قطع فرصت داری

دوفاستون مصرف کرم و.....میگن دوفاستون ممکنه باعث تاخیر در پریود بشه

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
کاش خدا بچمو ازم نگرفته بود. اینقدر ناراحتم از رفتنش که با خودمم قهرمو دیگه بچه نمیخوام. با خودمو خد ...

نگو این حرفو عزیزم خدا خودش صلاح بنده هاشو بهتر میدونه. تسلیم خواست خدا باش تا بهترینهارو برات بخواد 

خدا صبر بهت بده عزیزم میدونم سخته

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعداز 2سال انتظار واقعا خودمو باختم انقدر التماس خدا اهل بیت کردم که فکر میکنم اونام منو به حال خود ...

همیشه وقتی که منتظر نیستی اون جور اتفاقا میوفته.امیدوارم که همین ماه تو هم بار دار بشی عزیزم.

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

منم يك عدد در حالِ اقدام هستم،چرا اخه بايد يكسال بگذره تا ادم بفهمه ناباروره😩چرا از همون اول كه شيش ماه ميگذره دكترا راهنمايي نميكنن؟چرا بايد وقتتو از دست داد،عاقا من اگه اين ماهم نشم خودم ميرم هر كاري كه لازمه ميكنم👿

سالِ جديد بهترين سالِ زندگيِ منه،هم مهربونتر ميشم با شوهرم و اشتباهاتمو تكرار نميكنم هم مامان ميشم🤩😍🤪😎

من15 ماه منتظرم میخام شوهرم گ اومد گرده نخل بخورم و بادکش روز اول پری تا چهارم انجام بدم عکس رنگی هم بگیرم ..این ماه بادکش کردم و گرده نخل خوردم بنظرم دیروز تخمگذاریم بود ولی شوهرم نیس

میشه نظر بدین ک رویان بهتره یا ابن سینا،من از رویان وقت گرفتم ولی میگن ابن سینا کارش بهتره

ابن سينا

سالِ جديد بهترين سالِ زندگيِ منه،هم مهربونتر ميشم با شوهرم و اشتباهاتمو تكرار نميكنم هم مامان ميشم🤩😍🤪😎

اخه خدا ب ما نمیخاد بچه بده قبول!اخه ب اونایی ک نمیخان چرا میده ک یا سقط کنن یا حوصله بچرو نداشته باشن..نمیفهمممم  

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
اخه خدا ب ما نمیخاد بچه بده قبول!اخه ب اونایی ک نمیخان چرا میده ک یا سقط کنن یا حوصله بچرو نداشته با ...

اره جمره جان.منم این نمونه رو زیاد دیدم.منم دلم غش میره واسه بچه ۸ساله منتظرم

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 

خانمای منتظر اگه دوسدارین یه بیو بدین از زمان انتظار و کارای که کردین و درحال حاظر چه میکنین واسه بچه دار شدن

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت.