2777
2789
عنوان

دست شوهرم قطع شده توروخدا یه لحظه میایین

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 27 پست

ایشالله خوب بشن من عموم دستش توی دستگاه گیر کرده بود از بازو البته کاملا کنده نشد شکسته بود و گوشتش کنده شده بود که از بقیه جاهای بدنش بهش وصل کردن یکم ی جوریه ولی جوری که اذیت کنه و تو چشم باشه یا ادم بترسه چون خیلی بخیه خورده و اینا یکم متفاوته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توکل کن به خدا یه اقوام دور ما تقریبا ده سال پیش براش این اتفاق افتاد و بسیار بد تر از شوهر سما بود همه میگفتن دستش از مچ باید قطع بشه و فلان اما به لطف خدا خوب شد و الان فقط انگشت وسطش یک بند نداره و کاملا دستش سالمه 

تحت نظر دکتر باشه، امیدتون به خدا باشه، همین که پیوند شدن جای خوشحالیه... ضعیف تر میشن نسبت به قبل، ...

دلم داره از جاش کنده میشه یه هفتست هرچی میخورم از گلوم پایین نمیره اصلا 😞

با همون دست میتونه کاری انجام بده چیزی بلند کنه؟

عزیزم اخرین باری که این شخصی رو که میگم دیدم ختم پدربزرگ مرحومش بود و یه سینی سنگین شربت دستش بود پخش میکرد🤗🩷و چیز های سنگین هم دیدم بلند کنه