2777
2789
عنوان

یکی از اقوام روانیم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 22 پست

چند بار بگو عزیزم من کار دارم بعدا زنگ بزن، شاید بفهمه خودش 

یا یه بارم بگو شارژ باتری ندارم یا چه میدونم شارژر گم شده تا از سرش بیفته 

سرد هم پاسخ بده و بگو من نمیتونم کمکی بکنم کاش از کس دیگع ای راهنمایی بخوای 

ما یه مورد اینجوری داشتیم هرچی راهنمایی میکردیش کار خودشو میکرد دیگه هرچی زنگ میزد دست به سرش کردیم یا گفتیم الان دستم بنده بهت زنگ میزنم یا جواب ندادیم خودش فهمید دیگه زنگ نمیزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم درکش میکنم ولی فکر کنم یا موضوع رو هزار بار تکرار می‌کنه من راهنمایش میکنم بعد می‌ره کار خ ...

یه بار بهش بگو بگو والا من هرچی بگم تو میری کار خودتو میکنی 

چند بار بگو عزیزم من کار دارم بعدا زنگ بزن، شاید بفهمه خودش یا یه بارم بگو شارژ باتری ندارم یا چه می ...

همین کارو کردم فایده نداره 

از طرفین دلم میسوزه براش 

ولی فایده نداره

اره عزیزم درکش میکنم ولی فکر کنم یا موضوع رو هزار بار تکرار می‌کنه من راهنمایش میکنم بعد می‌ره کار خ ...

داره تخلیه هیجانات می کنه.

حس تنهایی و بی پناهیش زیاده.

به نظر من طردش نکن.

فقط خودت نسبت به کاری که برای او انجام میدی آگاه باش.

قرار نیست روان شناسش باشی ، فقط به عنوان یک شنونده که خب نسبت فامیلی هم داره و او خواسته که همرازش باشی.

همین.

موضوع رو برای خودت پیچیده نکن. بالاخره مشکلش رو باید برطرف کنه و این کارو ان شا الله به زودی می‌کنه.

برای راحتی روان خودت

تکرارها رو بهش گوشزد کن.

چون جواب دلخواه نمی گیره باز تکرار می‌کنه.

ولی نه طوری که بهش بر بخوره.

با لبخند و شوخی و سئوال.

مثلن اول با نرمی و کمی تعجب صداش بزن ، مثلن : مریم جااان ؟!!!   الان اینو نگفتی؟! 

بعد سعی می کنه از یک جنبه دیگه موضوع رو بررسی کنه.

خب، فعلن تو رو درگیر کرده و برای حفظ موضع خودت، از سختی ها و درگیری های خانوادگی خودت نگو و فقط گوش بده و راهنمایی های کوتاه و مختصر بگو.

یک راهکار عملی هم برای وقتهایی که اذیتی:

با صدای آهسته حرف بزن و رسمی که بفهمه معذب هستی و خیلی موقعیت مکالمه نداری. ممکنه ازت وقت بگیره که بعدتر حرف بزنین ولی خوبیش اینه که اون موقع از تلفنش خیلی محترمانه فرار کردی.