2777
2789
عنوان

بنظرتون من دارم خودمو کوچیک میکنم که زندگی رو یا خیانت تموم نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 34 پست

بمونی ک چه کنی برنامت چیه ؟؟؟؟

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر تازه این جور شده تسلیم نشو مفت زندگیت رو از دست ندهصبوری کن مهربونی کن زبون مشترک تمام موجودات م ...

سه ساله ازدواج کردم کم کم اینجوری شد من حتی با سرد شدنش کنار میومدم تا اینکه بهم گفت راهت طلاقه  وگرنه ...

خیلی طول میکشه بهتره اگه واقعا نمیشه دنیال بخت بهتری باشی تا تصفیه حساب با این شخص چون اینم حساب کن که فرصتهات تلف میشه

در موارد کاری حتّی الامکان به ایمیل بنده پیام داده شود.

خیلی طول میکشه بهتره اگه واقعا نمیشه دنیال بخت بهتری باشی تا تصفیه حساب با این شخص چون اینم حساب کن ...

فکر کردی بعد دوتا ازدواج ناموفق دیگه میتونم اعتماد کنم همینطوری بعد طلاق اولم مردهای گرگ ریخته بودن دور برم چون چهره خوبی دارم حالا بعد طلاق دوم چی به سرم میاد بنظرت حرف و حدیث مردمم فاکتور بگیر اصلا

سه ساله ازدواج کردم کم کم اینجوری شد من حتی با سرد شدنش کنار میومدم تا اینکه بهم گفت راهت طلاقه وگر ...

خب اگر مشکل آقاست برو دادخواست مهریه رو انجام بده بگو فقط مهریه ام رو میخوام بعد اصلا توافق رو قبول نکن اگر بچه هم نداری بذار کش پیدا کنه خودش خسته میشه تکلیف شما و خودش رو مشخص میکنه

خیلی طول میکشه بهتره اگه واقعا نمیشه دنیال بخت بهتری باشی تا تصفیه حساب با این شخص چون اینم حساب کن ...

تازه من باهاش معامله نکرده بودم بگم فوقش ضرر مالیه من زندگیم رو پاش گذاشتم هیچ پولی نمیتونه جبران آسیبی که بهم زده رو بده 

تازه من باهاش معامله نکرده بودم بگم فوقش ضرر مالیه من زندگیم رو پاش گذاشتم هیچ پولی نمیتونه جبران آس ...

دلیل طلاق قبلیت چی بود .با حرفای یطرف نمیشه قضاوت کرد که 

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

فکر کردی بعد دوتا ازدواج ناموفق دیگه میتونم اعتماد کنم همینطوری بعد طلاق اولم مردهای گرگ ریخته بودن ...

خب چاره چیه اگه میموندی با این مرد بله ولی وقتی میخوای بری خب زودتر باز بهتره. خدا بزرگه چرا ناامیدی شاید فرجی شد

دلیل طلاق قبلیت چی بود .با حرفای یطرف نمیشه قضاوت کرد که

من حتی بدی هاش رو اینجا مطرح نکردم بابت همشون مدرک هم دارم دنبال اثبات خودم نیستم واقعا دلم شکسته طلاق اولم هم بدلیل اخلاقیات روانی اون آقا بود جوری که همه فکر میکردن مواد مصرف میکنه بشدت متوهم و فهاش بود

تازه من باهاش معامله نکرده بودم بگم فوقش ضرر مالیه من زندگیم رو پاش گذاشتم هیچ پولی نمیتونه جبران آس ...

همه درست ولی تصفیه حساب ضرر بیشتری بهت میزنه فکر کردی تا کی باید بری بیایی تا بحقت برسی

همه درست ولی تصفیه حساب ضرر بیشتری بهت میزنه فکر کردی تا کی باید بری بیایی تا بحقت برسی

عزیزم من بخاطر پول نیست اصلا من همین حالاهم توانایی خرید خونه دارم من میخوام تا اخر عمرش تو استرس مهریه باشه