2777
2789

شوهرم منو بی دلیل نمیخواد من ازدواج دومم چندماهه باهام سرد بود بهونه گیری میکرد تو خونه بهم میگفت مفت خور تا بهم گفت توافقی جدا شو مهریه رو بکن از ۱۱۴ به ۱۴ تا قسطی با ۳۰۰ نقد غیر این بدتر هم میشم باهات خیانت میکنم و اینا...

من اولش قبول کردم اما دیدم این آقا کارمند بانکه سالی چندبار از این وام ها میگیره یکیش رو به قول خودش پرت کنه جلوم بعد بگه دمم گرم میخوام بمونم تا همه حقمو بگیرم ازش درسته سخته اما بخوام اینجوری تموم کنم داغش تا اخر عمر تو دلم میمونه بنظرتون راه درست چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو مهریتو بزار اجرا اگه اموالی داره توقیف میشه 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
ب نظرم اگه نمیخوادت برو داغون میشی اگه بجنگی

همینطوری هم برم داغون میشم از خودم مطمئنم چون افسردگی بعد طلاق رو یکبار تجربه کردم تازه طلاق قبلم خواست خودم بود و مهری نگرفتم

تو باید مهریتو بگیری ولی وقتی دادگاه نمیده سالی ی سکه ۱۸ ماهی ی سکه به چه درد میخوره

برای من مهم نیست چقدر ببرن همینکه تا اخر عمرش نتونه یه وام بگیره یا پیشرفت کنه برام بسه

اول درخواست بده اسم همسر اولتو از شناسنامه پاک کنن ، . 

من باشم یک دهنی ازش سرویس و میکنم و غلط کردن میندازمش ، یه لقمه غذا نمیذارم جلوش ، بیرون میرم تفریح و شبم میام می‌خوابم ، که حرفم باهاش نمی‌زنم ،

مهریه رو حتما بزار اجرا اموالشو توقیف کن

طلاق بگیر اعصابت اروم تره، و گرنه هزار جور مریضی میگیری از استرس و ناراحتی. ول کن. دیگه ام ازدواج ...

اگر تجربه طلاق نداشتم میگفتم درست میگی من بعد  طلاق اولم خیلی افسردگی بدی گرفتم انتخاب بدم هم ناشی از افسردگیم بود

اگر تازه این جور شده تسلیم نشو مفت زندگیت رو از دست نده

صبوری کن مهربونی کن زبون مشترک تمام موجودات محبت هست باهاش صبوری و مهربونی کن شاید برگرده بهت واقعا شاید کسی چیزی گفته شما رو از چشمش انداخته 

بعد طلاق برای شما برای بار دوم سنگینه 

پس تسلیم نشو تلاشت رو انجام بده

بعد دیدید نمیشه به آقا بگو خودت نمیخواهی خودت برو درخواست بده من که بازیچه ی تو نیستم تو طلاق میده نمیگی آینده و سرنوشت من چی بشه میخواستی از اول چشمهات رو باز میکردی مگه لباس یا وسیله ام که نخواهی بری عوض کنی