2777
2789
من و یه اقا پسری که تقریبا فامیل دورمونه در حال اشنایی هستیم . تاحالا رل نداشته و اینو رفیق صمیمیش ک ...

الان قرن ۲۱ عه و دونستن ساپورت چیز عجیبی نیست

و خب هر نگاه کردنی هم به معنی هیزی نیست

شما باید باهاش بیرون بری تا متوجهه هیز بودن یا نبودنش بشی اینشکلی نمیشه قضاوت کرد

الان قرن ۲۱ عه و دونستن ساپورت چیز عجیبی نیستو خب هر نگاه کردنی هم به معنی هیزی نیستشما باید باهاش ب ...

چون خودشم فهمیده که من سر چشم پاکیش به شک افتادم  جلوی چشش یه زن یا دختر میبینه برمیگرده سمت من و مثلا با من حرف میزنه یا منو نگاه میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش انقدر زیاد حساسیت نشون نمیدادی تا بفهمی ذاتشو

متأسفانه انقدر که نمیتونم تودار باشم همون اول بروز دادم

ولی خب همون فامیل نزدیکمون که رسما عین داداشن و تموم زیر و بم زندگی همو خبر دارن بهم اطمینان داده چشم ناپاک نیست . بارها خواسته دختر براش جور کنه اما گفته نه رابطه بی هدف نمیخوام