2777
2789
عنوان

چکار کنم شکم و بدنم لاغر بشه خسته شدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 18 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم. امیدوارم که حالت خوب باشه و به دلیل زیبایی قصد به کم کردن وزن نداشته باشی من خودم ماما هستم و دوره تغذیه هم خوندم و اینارو با اطلاعات کامل از علم بدن زن میگم 

۱ وعده های غذایی رو حذف نکن اصلا تنها وعده غذایی که مختار به تغییر ساعت آن هستی شام هست 

۲ ترک عادتی مثل پر خوری عصبی و ریزه خواری 

۳ سعی کن بدنت رو با مایعات نگه داری 

۴ از هرگونه قرص لاغری دوری کن چون باعث ایجاد سرطان میشه به مرور زمان 

۵ هیچ وقت برای لاغری دست به عمل جراحی نزن 

۶ ورزش خیلی خوبه اگر تونستی حتما برای لاغری فقط ایروبیک نیازه بدنسازی ادمو حجیم تر می‌کنه و از طرفی برای سوخت و ساز چربی های مازاد بدن زیاد ارائه ای نداره

۷ فعالیت بدنی خیلی زیاد و خواب منظم 

خواب منظم خیلی موثره زمانی 

ببین از نظر علم اکثرا علایق انسان به شب غذا خوردن زیاده چون هورمون ها فعالیت دارن و بدن سوخت ساز زیادی داره و نیاز به دریافت قنده و قند هم از مواد مغذی درون مواد اولیه غذا ها و میوه ها و فیبر در سبزیجات تامین میشه 

زمانی که کربوهیدارت از طریق این مواد وارد بدن میشه در واقع بدن مقدار معینی کربوهیدرات رو توی کبد با ماهیچه به صورت گلیکوژن ذخیره می‌کنه و همون هم بسه برای انجام فعالیت های و تامین انرژی بدن بقیه کربوهیدرات اضافی همش میشه ضرر 

شرط لاغری فکر و افکار درسته 

باید خط ذهنیت رو از غذا برداری شاید کمتر کسی بگه بهت که برای لاغر شدن واقعا نیاز داری که از لحاظ روانی اول به غذا نه بگی بعد از لحاظ جسمی لاغر بشی 

پس در ابتدا  بهتره از لحاظ روانی یا خودت این موضوعات رو حل بکنی یا پیش مشاور بری یا از دوست و آشنا بخوای که معاشرت کنه باهات و یکم بره تحقیق کنه و اطلاعات درستی راجب این موضوع بده بت

دومین کار تغذیه سالم فست فود و قند های مازاد مثل شکر و شکلات باید حذف بشه چون توی حبوبات و فرآورده های لبنی هم کربوهیدارتی که بدن نیازش داره هست و این به قولی هله هوله ها و خوراکی ها باعث بدبختیه تمام میشن 

بعد تحرک بدنیا رو بالا ببر  

ما سه اصل داریم 

اصل تعادل تناسب و تنوع 

اصل تعادل یعنی مقدار کافی از هر نوع غذا رو بخوری 

اصل تنوع یعنی همه غذاهای ( منظور شش گروه اصلی غذا ها ) بخوری ولی به مقداری که اصل تعادل به هم نخوره 

اصل تناسب یعنی غیر از اصل تعادل و تنوع شما بیا هر نوع غذا با هر مقداری که بدنت نیاز داره رو با توجه به نیازمندی های تغذیه ای بخور 

بعضیا که مشکلات ارثی خاص دارند خیلی از چیزا براشون ممنوع و باید اینا حتما در نظر گرفته بشه 

شش گروه اصلی مورد نیاز بدن به تربیت اولیش غلات و نان هست و نان گندم بهترینه به اندازه یک کف دست در روز 

بعد سبزی 

بعد میوه ها 

بعد مغزی جات

بعد شیر و محصولات لبنی 

بعد حبوبات 

امیدوارم توضیحاتم کافی باشه براتون❤️