2777
2789
عنوان

شما باشید کدوم کار رو میکنید درس رشته دیگه یا

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 21 پست
وای واقعا میشه🥹🥹🥹

زمان ما که میشد حتما الان هم میشه من خودم همینطوری یک بار کنکور دادم زیست رو شصت درصد زدم با اینکه انسانی بودم 

ولی خب فیزیک و شیمی داغون خخخ

باید بخونی دیگه درست

برا رشتت همه جا کاره....یه جای خوب پیدا کن و کارآموزی برو..رایگان کار کن چندماهی....من بودم پولم مید ...

نیست بخدا اشباع شده اونایی که میبینی میزارن اصلاااا منو قبول نمیکنن میگن باید سابقه کار ۵ ساله ۳ ساله داشته باشی خب من سابقه کار ندارم هرچی میگم بزارید بیام یک ماه رایگان فقط یادم بدید میگن نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمان ما که میشد حتما الان هم میشه من خودم همینطوری یک بار کنکور دادم زیست رو شصت درصد زدم با اینکه ا ...

وایییی خدا اگه بشه میام ماچت میکنم خوش خبر باشی کلی غصه میخوردم ریاضی ام خیلی خوبه ببینم میتونم برنامه ریزی کنم

وایییی خدا اگه بشه میام ماچت میکنم خوش خبر باشی کلی غصه میخوردم ریاضی ام خیلی خوبه ببینم میتونم برنا ...

زیست که خوندنیه میتونی خودت بخونی عمومی هم میتونی میمونه فیزیک و شیمی اینارو دیگه نمی‌دونم بخون از این کتابها که توضیح داده بخر یا کلاس برو 

زیست که خوندنیه میتونی خودت بخونی عمومی هم میتونی میمونه فیزیک و شیمی اینارو دیگه نمی‌دونم بخون از ا ...

وای مرسی هوووف چقدر غصه میخوردم برای دیپلمم دلم خون شده بود خوش خبر باشی

وای مرسی هوووف چقدر غصه میخوردم برای دیپلمم دلم خون شده بود خوش خبر باشی

من خودم شیمی فیزیک بلد نبودم ولی تو اگه حتما میخای قبول شی باید بخونی وگرنه منفی میزنی من شیمی رو پنج درصد زدم فیزیک منفی خخخخ

من خودم شیمی فیزیک بلد نبودم ولی تو اگه حتما میخای قبول شی باید بخونی وگرنه منفی میزنی من شیمی رو پن ...

میخونم بابا حتما میدونم چون حس پشیمونی قوی تر از قدردانی اینکه پرستاری هم بخونم چیزی ازم کم نمیشه قرار نیست ناامید بشم