2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس شوهر منو اگه لوبیا داشت الان لوبیا سحرآمیز بود

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالبه تا دیشب می گفت مهریه نصف میدم با این خونه تا آخر سال تحصیلی بمون و نفقه بیست تومن و هر دو ماه ...

دیگه میبینه قضیه داره جدی میشه هر چی نده به نفعشه!

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..

خوب با توجه به نوع رابطه و شرایطتون بهترین تصمیم هردوتون بچه دوم نیاوردنه حداقل هردو دراین  مورد دارین حرف عاقلانه میزنین

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

مبادا تو درخواست بدی محکوم بشی چیزی بهت تعلق نمیگیره 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خوب با توجه به نوع رابطه و شرایطتون بهترین تصمیم هردوتون بچه دوم نیاوردنه حداقل هردو دراین مورد دار ...

خوب مگه من میگم بیار 

نمی دانم چی در خودش دیده که از نبود اعتماد به من حرف می زنه

نه بابا اصلا مدرک ندارم برای چی درخواست بدم

بزار اون جون به لب بشه خواست خودش بده

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خوب مگه من میگم بیار نمی دانم چی در خودش دیده که از نبود اعتماد به من حرف می زنه

نبود اعتماد فقط واسه خیانت نیست که لابد یکسره دعوا دارین بالاخره هردویکجا خسته میشین 

اون نمیشه تو روت می خنده بعد با خیانت انتقام می گیره

میخاد تو کم بیاری به زانو در بیای

آره دعوا داریم ولی سر مشکوک بودن اونه

حالا شوهرت مگه خیلی پولدار یا خوشگل یا سرزبون داره؟یهو میبینی همه شک هات الکیه