2777
2789
عنوان

شام تولد سالاد ماكاراني با الويه و بندري زشته ايا

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش رو بخوای چون دو نوع هست خوبه من سالاد ماکارونی باهام سازگار نیست برعکس بقیه که خیلی دوست دارن ...

ببين مثلا زرشك پلو هم خوبه ولي اخه ادم وقت نميكنه اون و ببزه بكشه بياره اينارو ميشه از قبل اماده كرد

ببين مثلا زرشك پلو هم خوبه ولي اخه ادم وقت نميكنه اون و ببزه بكشه بياره اينارو ميشه از قبل اماده كرد

راست میگی ولی خب بجای اینکه دو تا غذای سنگین هم درست کنی می‌تونی مثلا بجای سالاد ماکارونی یا بندری اسنک درست کنی یا ذرت مکزیکی چون به نظرم خسته میشی دو تا غذا درست کنی

راست میگی ولی خب بجای اینکه دو تا غذای سنگین هم درست کنی می‌تونی مثلا بجای سالاد ماکارونی یا بندری ا ...

به نظرم اسنك و الويه و بندري جوابه و همه هم دوس دارن بندري و الويه رو بدم مامانم درست كنه خودمم اسنك و بقيه مزه ها 

ببين امسال هم اولين سالگرد عروسيمه هم تولدم دلم ميخواد با دوستاي نزديك جشن بگيرم ولي نميخوامم خيلي هزينه و اينا بالا بره 

اون روز حساب كرديم از بيرون سفارش بديم و ديجي و اينا هم بگيريم تقريبا براي سي  نفر پنجاه شقت ميليون ميشد

به نظرم اسنك و الويه و بندري جوابه و همه هم دوس دارن بندري و الويه رو بدم مامانم درست كنه خودمم اسنك ...

آخه داری زیاد هزینه می‌کنی دیگه ببین 

یا الویه بده یا بندری!! 

کلا به نظرم یه غذا بیشتر نده 

چون میگی تولد خب تنقلات هست کیکم هست دیگه 

یا بندری بده یا الویه 

یه اسنک هم بزار روش 

یه شربت هم درست کن بخورن همراه با کیک 

دیگه میلشون هم نمی‌کشه به دو تا غذا میمونه رو دستت