2777
2789

یه روسری فروشی فوق العاده با کیفیت و گرون و معروف بود منو میشناختن و مشتری ثابت بودم 

یبار با شوهرم رفتیم مغازه نیمه تاریک بود ولی چون من میشناختن کلی برام شال و روسری باز کردن و پرو کردم 

یهو پرسیدم برقا رفته گفتن نه تایم استراحتمون بود ولی چون شمایی دیگه چیزی نگفتیم ( خیلی مقرراتی ان و بارها شده دیدم در و بستن و مشتری راه ندادن ) 

بعد شوهر خرم هی میگفت زود باش زشته و ... انقدر گفت گفت یهو یه آقا ک شریک مغازه بود و منو نمی‌شناخت گفت لطفا سریعتر انتخاب کنید و برید 

شوهرم ب زبون نحس خودشون برگشت بهم گفت اگ این یارو یکبار دیگه چیزی بگه میرینم دهنشا زودباش 

وااای من یکی محکم کوبیدم تو سرم و چشم بسته یه شال حساب کردم و اومدیم 

بعد ک شبش تنهایی رفتم تعویض کنم گفتن ما متوجه شدیم همسرت چی گفت و اون آقا ک شریکه گفته دیگه حق نداریم ب شما جنسی بفروشیم گفتم من خودمم قربانی بیشعوری همسرمم گفت بله دیدیم زدی تو سرت ! 

بعدم گفتن اینبار تعویض می‌کنیم ولی دیگه اجازه فروش نداریم ! 

و الان یکساله ک نرفتم اونجا 😔 ولی چقدر اونا هم بیشعور بودن مگه تقصیر من بود ! 

من فقط بختم سیاه بود ک گیر آدم بی فرهنگ افتادم همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چه واجب بود بخری من بودم سریع میزدم بیرون وقتی گفتن ساحت استراحتمونه

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

باید قبل ازدواج بشناسی ش

برای همین ده سال طرف تو عقد میمونه

نه درخواست دوستی نه تگ  و نه ریپ جواب نمیدم 🥴 فقط میگم میرم ،  میتونی خودتو مثل کاغذ پاره کنی تا بلکه جواب ت بدم ، زیر دوش یادت نره بری تا سوختن ت خوب بشه 

همیشه طرف شوهرت باش

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

الان مشکل شوهره چی بوده؟

خوب حق داره ناراحت شه معذب شده

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

قحطی مغازه اومده؟اونام ی جوری چسی میان انگار میخوان طلا و جواهر بفروشن بابا دوتا شاله دیگ

کارما💫    https://s6.uupload.ir/files/کف-پذیرایی-لوکس_ce84.jpg.                   https://s6.uupload.ir/files/images_(6)_c58g.jpeg

من تقصیرو از شوهرت نمیبینم اون آقا یه چیزی گفته بهش برخورده چرا طرف غریبه هایی!

تازه همسرت بخاطر اونا هی گفته عجله کن چون گفتن زمان اساراحتمونه خب حق داشته معذب شده

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40