2777
2789
همیشه به خنده باشی. ولی اول یه نگاه به تاپیکا این کاربر بکن بعد حرف بزن

عزیزم حداقل بگو ف/تیش

که ینی علاقه ی بیمار گونه

فوت ف/تیش ینی علاقه به پا😂

چه ربطی داره اخه

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و روی این اشتباه اصرار داره🫤

دیدم😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
بله اشتباه گفتم ولی تو نی نی سایت امکان ویرایش نداره.

اوکی

دغدغه ش اینه

فکرشو مشغول کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اول با یک مشاور صبت کن ممکنه افسردگی داشته باشی یا بایه دوست در موردش حرف بزن چون خیلی در این موقع شایع و حتما به سختی هم شده برو بیرون نور خورشیذ بهت بخوره و سوم یه دفتر بردار حداقل روزی نیم ساعت تملم فکرای به نظرت میان فعلا بنویس و الان خیایا ادم قضاوت میکنند اهمیت نده 

دقیقا😁کاش برن در مورد چیزهایی که میشنون چهار خط بخونن حداقل

میگم منم دیشب شام قیمه خوردم 

فیت فی تیش دارم ؟؟؟؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اون کاربر بهش بگی سلام هم 

بهت میگه تو فوت فتیش داری🤣🤣🤣

میگم منم دیشب شام قیمه خوردم فیت فی تیش دارم ؟؟؟؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اون کاربر ...

می خوام فقط یه آمار داشته باشم فردا بچه من غصه نخوره مامانش پیره بگه حداقل همه مثل همن تو یه رده سنی 

والا دیوونه کسی هست که به اشتباه خودش اصرار کنه و هرچی بهش توضیح هم بدی زیر بار نرهعزیزم دیگه یه بچه ...

بله متوجه شدم ولی وقتی برگشتم تصحیح کنم امکان ویرایش یا حذف نداشت.شما به بزرگواری خودت ببخش