2777
2789
عنوان

ممکنه دندون خراب ب آدم سرگیجه بده

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 37 پست
میگم واسه من حتی داخل خونه راه میرم انگار اطراف و چشام داره می‌ره اطراف گنگ شده برام

سرگیجه ای که بخاطر گوش میانی باشه با سرگیجه معمولی فرق داره

اواش بسیااار شدید با تکون های شدید شروع میشه به حدی که استفراغ شدید بعدش میاد

بعد شدتش کم میشه و اصلا توی بلند شدن و راه رفتن نیست در حالت سکون مخصوصا خوابیده بدتره

یعنی خوابیدی دنیا دور سرت میچرخه و انگار میخوای پرت بشی پایین

بزن نت علائمش بخون اگه اونجوری نیست پس برو دکتر عمومی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
سرگیجه ای که بخاطر گوش میانی باشه با سرگیجه معمولی فرق دارهاواش بسیااار شدید با تکون های شدید شروع م ...

نه من حالت دراز کشیده مشکلی ندارم 

میگم موقع راه رفتن داخل خونه هم انگار واقعا چشام و ارتباطم داره قطع میشه  اطراف می‌چرخه یلحظه مجبورم دوباره برم دراز بکشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من حالت دراز کشیده مشکلی ندارم میگم موقع راه رفتن داخل خونه هم انگار واقعا چشام و ارتباطم داره قط ...

پس یه چیز دیگه اس بخاطر گوش نیست

مشکلات روحی هم دارم حالا امروز تلفنی ویزیت دکتر اعصاب بشم ببینم حل میشه با قرصاش .ممنون بابت راهنمای ...

اول عفکنت دندانت درمان کن