2777
2789

پست جدید امیرحسین رستمی اینو نشون میده

ولی بابای حبیب چی میشه🥲💔

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

چرا من اصلا از این سریال خوشم نمیاد

فقط می خوان قشر تحصیل کرده رو یه مشت خنگ و نفهم، هول نشون بدن

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا اونم مث مامانش میگن فوت شده دیگه

حبییییب🤩🤩🤩

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

لوس شد دیگه 

سریال  ی فصل دو فصل ن ی قرن 

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

چرا من اصلا از این سریال خوشم نمیادفقط می خوان قشر تحصیل کرده رو یه مشت خنگ و نفهم، هول نشون بدن

منم اون موقع که پخش میشد میگفتم اه اه و اصلا ندیدم

بعدا که آی فیلم گذاشت دقت کردم خیلی خوبه خیلی طنز ظریفی داره خیلی هم انتقادیه

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
چرا من اصلا از این سریال خوشم نمیادفقط می خوان قشر تحصیل کرده رو یه مشت خنگ و نفهم، هول نشون بدن

این سریال نشون میده قشر تحصیل کرده از معضل بیکاری رنج میبرن

جوانان خونه نمیتونن بخرن

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

لوس شد دیگه سریال ی فصل دو فصل ن ی قرن

از سریالای آبکی این سال ها بهتره

از سریالای آبکی این سال ها بهتره

از سریالای نمایش خانگی ک آره بهتره حداقل نسبت ب اونا 

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

فط تو نیستی. منم اصلا خوشم نیومد. بخصوص فصل‌های بعدی خیلی بیمزه شد دیگه

فقط مختار:)))