2777
2789
عنوان

شما هم متنفرید مثل من

1430 بازدید | 105 پست

از بارداری متنفرید من دوتا بارداری و زایمان داشتم به شدت متنفر بودم جوری زن حامله میدیدم راهمو کج میکردم الان خدا خواسته و باز باردارم خیلی از خودم بدم میاد متنفرم از این روزا یعنی بدترین بدترین روزای عمرم این روزاست هیچ وقت یادم نمیره چطور بعضیا چهار پنج تا بچه راحت میارن ترسی ندارن من برا سومی دارم دیونه مشم

منم چون بارداری و زایمان سختی داشتم و بعدشم کسی کمکم نبود خیلی بد گذشت برام الان زن حامله میبینم میلرزم

کارما💫    https://s6.uupload.ir/files/کف-پذیرایی-لوکس_ce84.jpg.                   https://s6.uupload.ir/files/images_(6)_c58g.jpeg

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با بارداری مشکلی ندارم،با زایمان مشکل دارم،چه طبیعی،چه سزارین......نیم ساعت دیگه عملم سزارین دارم ...

عزیزم به سلامتی نترس انشالله زودی سر پا میشی خوشحال باش تا چند ساعت دیگه نی نیت میاد بغلت 

بچه اولته؟ 

عزیزم به سلامتی نترس انشالله زودی سر پا میشی خوشحال باش تا چند ساعت دیگه نی نیت میاد بغلت بچه اولته؟

نه عزیزم،بچه دوممه،فکر اینکه دوباره همه دردای بعدش شروع میشه میترسونتم

نه عزیزم،بچه دوممه،فکر اینکه دوباره همه دردای بعدش شروع میشه میترسونتم

نترس عزیزم بعد بی حسی سعی کن اصلا سرت بلند نکنی که بعدش سر درد نگیری به همراهت بگو شکلات تلخ با قهوه برا موقعی میخوای از تخت بلند شی برات بیاره خیلی کمکت میکنه

من با بارداری مشکلی ندارم،با زایمان مشکل دارم،چه طبیعی،چه سزارین......نیم ساعت دیگه عملم سزارین دارم ...

من بدبخت که ناخواسته افتادم تو دام بارداری شب و روز از استرسش خواب نمیرم اونم سزارین سوم 

نترس عزیزم بعد بی حسی سعی کن اصلا سرت بلند نکنی که بعدش سر درد نگیری به همراهت بگو شکلات تلخ با قهوه ...

کافی میکس با خودم آوردم،ولی سخته سرت تکون ندی،دلت میخواد موقع شیر دادن نگاه بچت کنی