از بارداری متنفرید من دوتا بارداری و زایمان داشتم به شدت متنفر بودم جوری زن حامله میدیدم راهمو کج میکردم الان خدا خواسته و باز باردارم خیلی از خودم بدم میاد متنفرم از این روزا یعنی بدترین بدترین روزای عمرم این روزاست هیچ وقت یادم نمیره چطور بعضیا چهار پنج تا بچه راحت میارن ترسی ندارن من برا سومی دارم دیونه مشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مثل من الان دوباره گرفتارش شدم خدا منو لعنت کنه درست و حسابی رعایت نکردم
دوست عزیز اینهمه لعن و نفرت! میدونستی اینا به اون طفل شکمت منتقل میشه. پس الان موجود شدنش را شاکر باش که در آینده اعتماد بنفس و عزن نفس اون بچه مشکل دار نشه.
یادتون نره خیلی ها تو همین سایت آرزوی چشیدن طعم امروز شما را دارند.
تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
اسی کجا زندگی می گنی که زنها چهار پنج تا بچه میارن؟؟ والا ما لب مرزیم و اینجا به زاد و ولد معروفن اما همینا هم فهمیدن اوضاع خیلی خرابه و دیگه نهایت نهایتش از دستشون در بره دو تا میارن.واقعا توی اید بی ابی و بی برقی چه فکری می کنید بچه های مظلوم رو به دنیایی میارید که خود ما هم توش اضافه ایم.بعد ۳۸ سالگی رو می گی سن بالا؟؟ مردم توی این سن تازه بچه اولشون رو میارن.۳۸ که سن بالا نیست
اینکه میگن بعد از سزارین میان یه فشار محکم به شکم میدن درسته؟
نه
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖