2777
2789
عنوان

حاضرم همه دارایی و طلامو بدم که دیگه بو ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 9139 بازدید | 335 پست
سلام خوبی ی چیز میگم امتحان کن بجاش دعا کن برام ی زمین داریم بفروشیم ۸ ساله فروش نمیره ببین مصرف فلف ...

من که انقدر خسته شدم میدونم حوصله رعایت کردن تعذیه رو ندارم چون اصلا آشپزی با من نیست بقیه اعضای خانواده که نمیتونن مثل من دور از جون عذای آدم مریض بدون ادویه بخورن که من بو ندم😔😂

ولی ممنون بابت بوی دهان هم نیاز داشتم 

الهی که مشکل تک تک تون حل بشه خیلیا اینجا درخواست دعا کردن در حالیکه تاپیک نه مذهبی بود و نه بحث دعا بودو من خیلی قشنگ همه شونو درک کردم..چون خودمم وقتی به در بسته میخورم و حالم خیلی بد میشه به هر کس و به هر حرفی میخورم میگم برام دعا کن..انشالله حرم برم این یکی دوروز برا همه تون دعا میکنم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رژیم غذاییت یه چیزی هس؟ک میخوری اینتوری میشی پیداش کن و حذفش کنو همچنین اگ چاقی لاغرکن

۴۴ کیلو ام

یک عمر اینجوری بودم هیچ روزی یادم نمیاد بو نداده باشم چی رو حذف کنم اخه😂

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

۴۴

ببین  یه هفته هی برو هر روز حموم اما ن لوسیون نه شامپو بدن ن اسپره بدن هیچییییی نزن فقط هیچر روز دوش بگیر

منم ایطور عرق میکردم بعد دیگ الان میرم حموم هیچی نمیزنم بعد حمومم هیچی نمیزنم دیگ اصلا بدنم بو نمیگیره

امتحان کن حتما شاید جواب داد

ببین یه هفته هی برو هر روز حموم اما ن لوسیون نه شامپو بدن ن اسپره بدن هیچییییی نزن فقط هیچر روز دوش ...

خداروشکر که برات جواب داده