2777
2789
من دومی و آوردم چون بچه اولم میخواست همسن شما هستم اینطوری بگم که جونم به جونش بنده ولی تو این سن اش ...

چی کار کنیم با احساساتمون .من که ۶ ماه تو باردا ی اشک ریختم و گریه کردم .آدم بچه هاشو خیلی دوست داره چه جوری جدا بشه خدا می دونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی کار کنیم با احساساتمون .من که ۶ ماه تو باردا ی اشک ریختم و گریه کردم .آدم بچه هاشو خیلی دوست داره ...

منم مثل شما هستم درکتون میکنم عمیقا ولی مامانم میگه این احساسات به خاطر دوست داشتن بیش از اندازه بچه هاته یه نوع ترس از تنهاییشون داری فکر و خیال نکن زمان میگذره میبینی چه قدر الکی حرص خوردی ... یکم آروم میشم با این حرف

وایییی چه زود بچه دار شدی عزیزم مثل دو تا خواهرید درسته؟؟؟

من 21سالم بود دخترم دنیا اومد خیلی بچه بودم حتی موقعی بچه خودشو کثیف میکرد اوق میزدم نمیتونستم بشورمش چقد حوصلم بیشتر از الان بود الان 38سالمه سومی باردارم اصلا اصلا حوصله ندارم همش تو فکر شب بیداری وبچه داریم فکر میکنم توانی ندارم دیگه 

منم مثل شما هستم درکتون میکنم عمیقا ولی مامانم میگه این احساسات به خاطر دوست داشتن بیش از اندازه بچه ...

دقیقا به خاطر دوست داشتن زیاده الان مادر هست که طلاق میگیره بچشو تو سن کم ول میکنه میره عین خیالش هم نیست

من 21سالم بود دخترم دنیا اومد خیلی بچه بودم حتی موقعی بچه خودشو کثیف میکرد اوق میزدم نمیتونستم بشورم ...

خدا براتون حفظشون کنه عزیزم 

خودت خواستی سومی رو بیاری؟؟؟

به نظرم خیلییی سخته 

من که دیگه واقعا در توان خودم نمیبینم

من 21سالم بود دخترم دنیا اومد خیلی بچه بودم حتی موقعی بچه خودشو کثیف میکرد اوق میزدم نمیتونستم بشورم ...

سن طلایی به ننظرم ۲۷ تا ۳۲ .دو تا بچه پپست هم بیاری و خلاص

دقیقا به خاطر دوست داشتن زیاده الان مادر هست که طلاق میگیره بچشو تو سن کم ول میکنه میره عین خیالش هم ...

دقیقا منم یکی از دلایلی که نمی‌خوام بچه دوم بیارم همینه🤦

میگم بچمو بفرستم برای تحصیل که بره خارج از کشور بعد میبینم نمیتونم دور بشم زیاد ازش برای همین مجبورم باهاش برم و اگه دو تا باشن نمیتونم برم😅

اگه سن برات مهم نیست خوشحال باشه اولا پسر نداشتی تجربه می کنی شیرازی ها خیلی پسر دوستن .پسر تو زندگی نیازه یه جوری حامی و کمکه.من که عاشق پسرمم .خیلی دوسش دارم .خدا به همه لگبی اولاد ها فرزند بده حس قشنگیه که با هیچی تو دنیا نمی شه عوض کرد