2777
2789
عنوان

بالای سر مرده دفن کردم چه غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن ۰۹۶۴۰ سوال شرعی از قمه

همینارو توضیح بده

احتمالا بهت بگن طلسم رو دربیاری و بندازی تو آب روان و چندتا دعا تو مفاتیح هست بخونی که اثراتش از زندگیتون بره

ولی حتما زنگ بزن طلسم خیلی اثار بعدی بدی داره

بابا من خودم تجربه کردم مول خیلیای دیگ خب نشد نرسیدیم 

خب بدرک چرا پسر رو جنی کنی 

گناه داره 

از کجا معلوم اونی ک ما عاشقشیم بصلاح ماست اخه 

طرف وقتی باهات اکی نیس ولش کن بره هی خودتو غرق نکن 

چقد ازدواج اینجوری هس اخر همشونم طلاق

میگم این ادمی که اینجوری طلسم میزنه ؛ میتونه طلسم و دعاو جادو هن باطل کنه؟ اگه میتونه تروخدا به من م ...

یه سری اعمال شرعی هست برای باطل کردن سحر و جادو و طلسم جستجو کن

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

اگه نظر منو میخوای که قدرت خدا خیلی بالاتر از یه تیکه کاغذ و خاکستره پس خودت تو ذهن خودت آنقدر به یه ...

حرف حساب👍

یه کاغذ نوشته

نه کسی رو عاشق میکنه

نه بدبخت

اینا همش توهمات ذهنه

استارتر خودت باید رابطتو با اون پسر تموم کنی

دیگه عاشقت نیستم 

نمیخوام باهات باشم

برای اون خدابیامرزم صدقه بده تا ذهنت آروم باشه

بعدم خدا اونقدر ظالم نیست به خاطر طلسمی که شما گرفتی مرده بی گناهو عذاب قبر بده

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

بابا من خودم تجربه کردم مول خیلیای دیگ خب نشد نرسیدیم خب بدرک چرا پسر رو جنی کنی گناه داره از کجا مع ...

هزار بار میگم غلط کردم حداقل رفته بود تا الان فراموشش کرده بودم زندگیم اروم بود نه اینکه بین دوست داشتن و وابستگی خودم و شکاکیت و بیماری این ادم بمونم

بابا شوخی کردم ولی دعانویسه کاربلد بوده پول الکی نگرفته یه کارایی کرده

آره کم نذاشته

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

اول میری این پسر بدبخت براش ابطال میکیری 

اون چیزی ام ک دفن کردی درمیاری میدی باطلش کنن بنداز تو پلاستیک چیزی سرخود کاری نکنی

گرفتی چی شد

واس خودت ایه ۲۷ ابراهبم هر روز بخودت بخون ۷بار فوت کن 

اول میری این پسر بدبخت براش ابطال میکیری اون چیزی ام ک دفن کردی درمیاری میدی باطلش کنن بنداز تو پلاس ...

اون دعا موند شهر دیگ حتی یادم نیست کدوم قبر بود الان جای دیگ ساکنم 

لباس ک پوسیده یه سنجاق فقط مونده زیر خاک

بابا وقتی اینجوری میش ی فکری بحال خودتون بکنید  ک فراموش کنید چرا اخه بقبه را دچار اجنه میکنید فردا هزار جور مریضی میگیره پسره

بعد اهش میوفته تو زندگیت 

بیکاری مگه

حتما بفکر ابطالش باش پشت گوش نندازی