2777
2789
عنوان

توروخدا به دادم برسید آبجوش ریخت روم دارم کباب میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها کرم ریکاو آخرش بود الان اونو پاک کنم؟دست بزنم که میسوزه پاک هم کنم الان دیگه نداریم بزنم 

چجوری سفیده مرغ و عسل بزنم پس😭😭😭😭

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

سفیده تخم مرغ را بزن بزار روش رفته بودم طب سنتی بچه اوردن روغن داغ ریخته بود روش گفت زود این کارو بکنن  

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

سیب زمینی نزاریا . 

عسل بزن یا سفیده تخم مرغ 

من کتری ریخت رو پام آول خمیر دندون زدم دیدم آتیش گرفت رفتم تو حموم زیر آب خنک نیم ساعت موندم آب گرفتم حباب اینا زد یک سال طول کشید ولی جاش رفت

سفیده تخم مرغ را بزن بزار روش رفته بودم طب سنتی بچه اوردن روغن داغ ریخته بود روش گفت زود این کارو بک ...

واقعا من از سفیده معجزه دیدم مخصوصا تو یخچال باشه، درجا سوزش رو میندازه و ترمیم کننده هم هست

وای خیلی بده درکت میکنم

من همین پریروز دستم سوخت از دسته فلزی داغ و همون لحظه تاولش پکید و از شدت سوزش انگار قلبم میخواست وایسه🥲

و پماد (( ولی ))زدم و تا حدود سه ساعت بعدش روش تاول زد دوباره و سوزشش خوب بود 

من راضی بودم

و مرتب هم زدم همون روز 

عاشق خوابم 🦥💜