سلام من بیست هفته باردارم دیروز ویار خوراک لوبیا چیتی کردم و زیاده روی کردم تو خوردن از دیشب بالایه نافم وحشتناک درد میکنه جوری که اصلا نخوابیدم ببخشید اسهالم شدم و دلپیچه وحشتناک فک کردم باد و نفق لوبیاس اما امروز سردرد تب چشام از سوزش و حرارت باز نمیشه دل و کمرمو پاهام وحشتناک درد میکنه یه حس مثل پریودی هم دارم کلا استخونام تیر میکشه از چیه سرما خوردم یا از همون لوبیاس یا واسه بچم مشکلی پیش اومده میترسم برم دکتر سنو گرافی بده تا الان پنج بار رفتم ضرر داره میگن سنو گرافی زیاد چیکار کنم از طرفی هم همش میگن تو نازک نارنجی یه چیزی میشه میری دکتر اما واقعا حالم بده
خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم نترس بذار آب بجوشه بعد سرد بشه بخور آب زیاد بخور تا هم اسهالت خوب بشه هم اگه چیزه بدی خوردی دفع بشه آب بخوراگه توی 48 ساعت خوب نشدی و همچنان اسهال بودی باید بری سرم بزنی که بدنت کم آب نشه
احتمالا سرما خوردی حتما برو دکتر نگران سو نو گرافی هم نباش منم تو بارداری زیاد سو نو رفتم
آخرین سنو دو هفته پیش بود پس مشکلی نداره سنو زیاد مرسی از راهنماییت میرم حتما اما به نظرت این دردا ربطی به سقط نداره من یه سقط دومانیم داشتم درداش تقریبا این جوری بود اما خونریزی داشتم اونجا الانم همونه یعنی
خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان