2777
2789
عنوان

کاش ازدواج ها مثل قدیما بود

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 22 پست

وای بلا به دور من همیشه به انتخاب های خودمم شک دارم چه برسه به انتخاب کسی 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اگه اونجوری بودمیدونم الان زن کی بودم آخه پدرم و پدرش خیلی دوس داشتن باهم ازدواج کنیم خدارو شکر اون زمان نبود وگرنه چه زندگیه گندی داشتم،الان هم منخوشبختم هم اون بنظرم دخترشم امسال پزشکی قبول شده معلومه اونم زندگیش خوبه

اره دو ماه بعد هم طلاق می گرفتیم می شدیم آیینه عبرت بقیه

نباید هر کسی رو هم سطح خودت بدونی که هر خری اومد قبول کنی انگار داری از بی شوهری می‌میری بچه ۱۵/۱۴ ساله باید درس بخونه حتی فکر ازدواج هم ممنوع هست تو این سن

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

حداروشکر نیست که تو 16سالگی کلفت بشم و مثل یه وسیله بهم نگاه کنن دیوونه ای اسی

تازه شم اگه شب عروسی ازت خون نیاد از خونه بندازنت بیرون و بری خونه بابات اونام تا آخر عمر بهت فحش بدن و کتک بزنن و سرکوفت