یکی از دوستام تازه ازدواج کرده ولی شوهرش خیلی اذیتش میکنه هم دست به زن داره هم پول نمیده هم شکاکه و از هر لحاظ داغون و بدهن ولی چون خودش انتخابش کرده و دوسش داره دلش نمیخواد جدا صه خلاصه این هرروز زنگ میزنه درد دل میکنه و ماجرای جدید تعریف میکنه من چون هیچکسو نداره دلم نمیاد جواب تلفناشو ندم حالا شوهرش میاد تو گوشیش بجاش باهام چت میکنه مثلا عکس دونفرشونو میفرسته ببینه من چی میگم یا بجاش باهام چت میکنه فضولی میکنه به دوستم گفتم دیگ باهات چت نمیکنم ولی خب هب زنگ میزنه
این مشکل برامن پیش اومد شوهرش بهم پیشنهاد دویتی داد نپذیرفتم دوستمم جواب کردم گفتم دیگه با من تماس نگیر بیدلیل پسره مدتیزنگ میزد خونمون تهدید بامن دوست میشی یا حرف دنبالت میندازم آخرشم زنگبابام زد الکی گفت دخترت فلانه و غیره که پدرم باور نکرد و کلی فحشش داد و خلاصه قضیه تموم شد دیگم ازش خبر ندارم
بعد حتما میخواد بچه هم بیاره که مثلا عاقل کنه شوهرشو
دم دقیقه هم زنگ میزنه به دل تو نق میزنه ؟؟؟
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
اون گوشی دستشم فروخته صد رحمت به میلاد کی مرام این از دختره هم ۱۰سانت کوتاه تره
اوه اوه چه زبون درازیا کوتوله 😡😤
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت