2777
2789
عنوان

حرف جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2080 بازدید | 98 پست
یکی میگه بگو یکی میگه نگو چیکار کنم اخه

باید همون وقت جواب میدادی

الان فایده نداره

فقط دیگه اصلا محلش نده

برو تو قیافه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث خیانت یا دوست پسر یا زن هایی که سر و گوشش شون میجنبه بنداز وقتی خانواده شوهرتم بودن بعد بخند و ا ...

یاقرآن! قضیه ناموسی برای تلافی دیگه واقعا زیاده رویه! 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
خیلی حالم بد شد بهشم گفتم این چ حرفیه بالحن بدی گفت شوخی میکنم دیگه

حال بدت به درد دخترت نمیخوره،حمایت ازش،به دردش میخوره

حرفش خیلی بدبوده،بعنی دختر شما ....

قرارنیس هرحرفی به زبون بیاریم بعد بگیم شوخی بود

الان نگی بترسی از شر از قطع رابطه از خیلی چیزا فردا دخترتو سرزبوتا مبندازه یا چشمو گوششو با حرفاش باز میکنه

عملا به بچه ای که هنوز بلد نیست خودش تنها لباس عوض کنه گفته مثل ج.... ها شدی دیگه باید چیکار میکرد ؟

تو همون جمع بهش بگه توام مثل فلانیا بلد کاری، نه که تو جمع خانواده به شوهرش بگه مراقب زنت باش اهل دله!!!!!

چی تو ذهنتون میگذره که به عواقب حرفاتون فکر نمیکنین؟

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
عملا به بچه ای که هنوز بلد نیست خودش تنها لباس عوض کنه گفته مثل ج.... ها شدی دیگه باید چیکار میکرد ؟

من که خبلی آرومم سلیطه نیستم ولی یکی به بچم همچین حرفی بزنه عالمو آدمو بهم میریزم بدون درنظر گرفتن زمان ومکان

چون به غیرتم برمیخوره و رو بچه هام حساسم