2777
2789

بابا اصلا بلد  نیست درس بده یازدهمم شیمی یازدهمم واقعا سنگینه بعد اومده واکنش ها رو مینویسه جلسه بعد میخواد حفظ باشیم در حالی که باید روش واکنش نویسی رو یاد بده نه که بگه حفظ باشین 

بعد میگه خودتون باید برید یاد بگیرید واکنش نویسیو:/بعد بچه های کلاس ما واس همه معلما اعتراض میکنن جز این نمیدونم متوجه نیستن چقد افتضاح درس میده؟چیکار کنم

شیمی اصلا حفظی نیس باید بفهمی🫠

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رشتم شیمی هست دوست داشتی میتونم کمکت کنم جایی اسکال داشتی. البته اگر بعصی مباحثش یادم نرفته باشه😂چون واقعا یادم نمیاد مباحث یازدهم چیا بوده

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

ويديو ببين معلماي مدرسه بيشترشون خيلي بد توصيح ميدن

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱