2777
2789
عنوان

دخترم دیروز به سن تکلیف رسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1815 بازدید | 119 پست
این کارا چیه بود و نبود اون تل چه فرقی دارهچرا میخوای غذابش بدی ولش کن اصن روسری نزاره

از کی تا حالا روسری شده عذاب 

وقتی خدا امر کرده باید حجاب کنه تازه نماز و روزه هم بهش واجبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کی تا حالا روسری شده عذاب وقتی خدا امر کرده باید حجاب کنه تازه نماز و روزه هم بهش واجبه

چشم عباس اقا 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

از کی تا حالا روسری شده عذاب وقتی خدا امر کرده باید حجاب کنه تازه نماز و روزه هم بهش واجبه

یه جوری میگن عذاب انگار گفته میخوام چاقو بذارم زیر گلوش🤣

حالا خودشون از یکسالگی بچه رو انواع کلاسها میفرستن از خلبانی پهپاد بگیر تا کلاس بررسی اینکه چرا مار زیر بغل نداره ولی خب دقت کنید اینجا چون بحث دینی و مذهبی نیست بچه غیرممکنه که اذیت بشه و لازمه که بره

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
بیچاره دخترت که همچین مامانی داره فقط! حجاب اون بچه چه ربطی به مسلمونی تو داره؟!

عجب خییلی هم ربط داره 

یه کم فکر کن 

حتما دینت هم انسانیت هست 

طرفدار رضا پالان هستی 

کوروش هم می پرستی 😂

معمولاً این قشر بدون فکر نظر میدن 

عجب خییلی هم ربط داره یه کم فکر کن حتما دینت هم انسانیت هست طرفدار رضا پالان هستی کوروش هم می پرستی ...

برو بابا بدبخت بچه های امثال شما ، 

تویی که میگی خیلیم ربط داره همین نشونه بی فکریته و کلا بدون عقل نظر دادنت 

اره دینم انسانیته ، انقدری حالیمه که حجاب خودم و اعتقادات خودم رو هرگز به بچم تحمیل نکنم 

امیدوارم هیچ بچه ای مادری مثل شماها نصیبش نشه 

برو بابا بدبخت بچه های امثال شما ، تویی که میگی خیلیم ربط داره همین نشونه بی فکریته و کلا بدون عقل ن ...

آره جون عمت 

خب عقل کل شما هم که لباس تنش نمی کنید 

لختی تنش می کنید می برید کلاس رقص و این چرت و پرت ها 

یعنی تحمیل 

نمی فهمی 

آره جون عمت خب عقل کل شما هم که لباس تنش نمی کنید لختی تنش می کنید می برید کلاس رقص و این چرت و پرت ...

تو از کجا میدونی اونوقت من این کارا رو میکنم ؟! 

نخیر 

من نه زوری لباس لختی تنش میکنم نه زوری کلاس رقص می‌فرستم 

که اگه خودش بخواد اصلا چرت و پرتم نیست و روحیه خودش خوب میشه

نه اگه بخواد چادری باشه و معتقد زوری چادر از سرش میکشم راهنمایی میکنم ولی تحمیل نه ! 

اگه اعتقاداتش هم مذهبی باشه هیچ مشکلی ندارم 

تو از کجا میدونی اونوقت من این کارا رو میکنم ؟! نخیر من نه زوری لباس لختی تنش میکنم نه زوری کلاس رقص ...

خب روسری هم نمیشه به زور سرش کرد 

نخواد به راحتی می تونه درش بیاره 

گفت چون مسلمونم می‌خوام دخترم حجاب داشته باشه 

نگفت می‌خوام به زور سرش کنم 

تو از کجا میدونی اونوقت من این کارا رو میکنم ؟! نخیر من نه زوری لباس لختی تنش میکنم نه زوری کلاس رقص ...

اون وقت ادب هم از الان یاد نده دیگه بگو خودش بزرگ بشه یاد میگیره.چطور ادب داشتن. درس خوندن مسواک زدن همه اینا درسته و باید یاد بگیره. ولی حجاب داشتن درست نیست و با نظر شخصی باید انجام بده و هیچ روش و اصولی نداره

اون وقت ادب هم از الان یاد نده دیگه بگو خودش بزرگ بشه یاد میگیره.چطور ادب داشتن. درس خوندن مسواک زدن همه اینا درسته و باید یاد بگیره. ولی حجاب داشتن درست نیست و با نظر شخصی باید انجام بده و هیچ روش و اصولی نداره

اون وقت ادب هم از الان یاد نده دیگه بگو خودش بزرگ بشه یاد میگیره.چطور ادب داشتن. درس خوندن مسواک زدن ...

چه ربطی داره 

واقعا شما فکر هم میکنید؟ 

ادب و نظافت چه ربطی داره به اعتقادات شخصی ؟ 

فقط امیدوارم حداقل پدرش خوب باشه و هواشو داشته باش 

و شک نکن اگه ذره ای بهش تحمیل کنی نه تنها بی حجاب میشه از حجاب متنفر هم میشه