اونم با کی؟!پدر و مادر و برادرام..تا اومدم کارتمو دادم برادرم گفتم از کارت من بکش سریع گرفت..کلا ادم کم توقعی هستم و حتی تولدم بابا مامانم گفتن چی میخوای گفتم هیچی واقعا هم هیچی نگرفتن در حالی که من سفر فرستادمشون وسیله خونه خریدم..امشب شوکه شدم یه لحظه..هیچکسسس نگف تو حساب نکن الانم میبینم داداشم سه تومن از کارتم خرید کرده گفت میزنم به کارتت …شام هم سه و خوردی شد..حق دارم زورم بگیره؟!!!بدتر از همه مامانم به داداشم گفت حامد حالا خواهرت میخواد حساب کنه دیگه😐😐😐بعد پشت سر من هم با داداشم غیبتمو میکنه میگه این مستقل نشده!!پس این پولو از کجا اوردم؟!اخه دارن هم خیلی بیشتر از من هم دارن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پدر مادرت مثل پدر مادر بزرگ منن حاضرن دخترشون کارتن خوتب بشه ولی یه قرون از جیب پسرشون کم نشه اعتقادشون هم بر اینه پسر کوفتیشون نون اور خانواده اس
جنبهی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بیتفاوتیهای ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت میگردیم. آدمهای عجیبی هستیم …
پولاتو پس انداز کن چرا واسه خونه وسیله میگیری هرچیزی ب اندازه
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
اخ که گفتی واقعا یه لحظه گفتم چقد خرم من..اخه قبلا یه تعارفی میزدن برای همین شوکه شدم
دیگ عادت کردن. کم کم اگ خرج نکنی میگن چ این پروئه خرج نمیکنه حساب نمیکنه
بترس ار روری ک این حساب کردن عادتشون بشه
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙