2777
2789

خب الان مشکل مجاست؟ چرا تاپیک زدی؟

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کن میره مدرسه کلاس اول 

اسم دوستان همه 

ارین

ارتین

رادین

بهزاد

علی

این طفلک مصیب😑

مصیب دیگه نمیگه مامان

میگه ننه...

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

امیر مصیبب هم قشنگه استارتر 

نامدار باشه انشاءالله ...

اسم بچه ی بعدی شم بزاره حشمت ...

هم اسم دختره هم پسر 

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

فکر کن میره مدرسه کلاس اول اسم دوستان همه ارینارتینرادینبهزادعلیاین طفلک مصیب😑مصیب دیگه نمیگه مامان ...

من دیدم اسم سجاد حسن علی اصغر و.....‌تو بچه های کوچک

حالا یکی هم مصیب باشه دیگه سلیقه مادر هست 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

اونروز یکی تاپیک زده 

همکارم دوقلو داره اسم بچه هاشو میخواد بزاره لوسک و ملوسک

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم