2777
2789

بچه ها چهار ساله من با این آدم عروسی کردم مثل چی پشیمونم موندم خودشو بگم خانوادشو بگم بخاطر نبودن پدرو مادرم و یتیم بودن بی پشتوانه بودنم باز نشستم سر این زندگی نامزدی و تا قبل عقد مثل فرشته بود کسی معرفی کرد مارو بهم و سنتی بود ازدواجمون شوهرم پامیشد میومد تهران از شهر دیگه هر روز گل بخر سوپرایز کن پیامای عاشقونه وعده وعید منو خام کرد فکر کردم با فرشته روبرو هستم بعد عقد شد یه آدم دیگه و بعد عقد من اومدم زندگی کردم باهاش و چون پیش عموم اینا زندگی میکردم دیگه از سر باز کردن و گفتن برو پیش شوهرت از تهران پاشدم اومدم شهر غربت تو روستا دو هفته بعد عقد شوهرم سر یه کلمه حرف خودشو زد وسیله شکست برگشتم تهران قهر پیش عموم و نگه نداشتن گفتن پاشو برو خودشو زده تو رو نزده که و همیشه تا الان گفتن راه برگشتی نداری بعد ازدواج همین جور هم شوهرم هم خانوادش اذیتم کردن تا الان همه جوره ساختم دو تا خونه تو یه حیاط با مادرشوهر دستشویی تو حیاط تو این سرما به کنار اذیت و دخالت مادر و خانوادش به کنار اخلاق گند شوهرمم به کنار مثل شوهرم از دست یکی دیگه ناراحته سر من درباره قهر می‌کنه و بی محلی دائم در اختیار خانواده و فقط به حرف این و خانوادش باید باشم و انجام ندم دعوا جنگ و وسیله شکستن و داد بیداد شوهرمو باید تحمل کنم مرد گنده دائم در حال قهر کردنه بی دلیل و قیافه گرفتن برای من مثلا مادربزرگ من یه چیزی برگشت به شوهرم گفت منظوری هم نداشت به اون بی احترامی کرد هیچی با منم قهره سر حرف اون و تو این چهار سال چه روحی چه جسمی مریض بودم تو حالت بد اصلا عینه خیالش نبوده شوهرم مثل رهگذر غریبه از کنار آدم بی تفاوت رد میشه و اصلا بمیرمم براش مهم نیست مادربزرگم که پیرو مریضه نمیتونم برم پیش اون عموم و خانواده پدری کلا دیگه منو نگه نمیدارن برم پیششون خانواده مادری که هیچی یه برادر معتاد هم داره اونم هیچی و چند بار هم قهر مجبوری رفتم پیش اون خودم در حد پول پیش خونه دارم پس انداز مخفی شغل هم ندارم چیکار کنم بچه ها از این زندگی و بلاتکلیفی خسته شدم موندم چه راهی درسته انتخاب کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها چیزی ک میتونم بگم اینه پس انداز مخفی رو بیشتر کن و طلا بخر و بچه دار نشو خودتو بزن مریضی یبار د ...

وای دختر نمیدونی چه پاچه پاره ای هست کافیه بگم تو بهش تمام وسایلو خورد می‌کنه خودشو میزنه

واقعا ناراحت شدم

خدا اونو اهل نمیکنه

ولی امیدوارم تو بهترین راه رو بری

چون هیچ چیزی از شیرینیه زندگیه مشترک رو تجربه نکردی

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

فقط میتونم بگم یه بچه رو نیار تو این زندگیو بدبختش کنی.برین پیش یه مشاور شاید درست شد وضعیت .نشدم خودتو عذاب نده مگه چقد زنده ایم.یکمم تحمل کن یا بزور برو سر یه شغلی یا با خرجی که شوهرت میده یکم دیگه پس انداز کن و طلاق