2777
2789

موش تعبیرش ی ادم فضول تو زندگیته که سرک میکشه و میخاد زندگیتو بپاشونه...منم قبلا خاب دیدم و خوندم گفتم.

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیدن ریواس تو خواب چیه؟

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
خیلی میترسم. حالم خرابه. تو نت هم خوندم زن خیانتکار

نه بابا همچی چیزی نیس.اروم باش عزیزم

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

اگه خونتون دختر مجرد دارين

تعبيرش خواستگار هم ميشه

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
اگه خونتون دختر مجرد دارين تعبيرش خواستگار هم ميشه

اولین باره اینو شنیدم. منم توی این ده روز دوبار خواب موش دیدم. دیشبم دیدم موش دوتا یه هم وصلن از دم و سر . یعنی یکیش سرش به دم یکی دیگه وصل بودن هی میومدن توی اطاقم از پاچه شلوارم میرفتن به زانوم میچسبیدن.من میکشیدمشون بیرون از در اطاق مینداختم بیرون. باز میومدن دقیق به زانوم داخل شلوار میچسبیدن. و باز تکرار .... 

وحشتناک بودن موشا هم بزرگ اندازه کل کف دست. سیاه و سفت 😷😷

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
اولین باره اینو شنیدم. منم توی این ده روز دوبار خواب موش دیدم. دیشبم دیدم موش دوتا یه هم وصلن از دم ...

تقریبا دوسال ازخوابتون میگذره موش خواستگار تعبیر شد براتون؟؟؟؟!!!!!

خدایا خودت بساز تُ بسازی قشنگتره❤