2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم ناراحت میشم خیلی همیشه بخدا میگم خودت انقدر خوبی بنده هات به کی رفتن کلا کم ادم خوب به تورم میخورم اکثرا بد هستن متاسفانه 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

گریه 

یه چند ساعتی تو خودمم اما بعدش یادم میره و این خصلت بدمه نمیتونم از کسی ناراحت بمونم مخصوصا اگه از خانواده باشه اما ترکش تا ابد رو قلبم میمونه

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

با امام زمان علیه السلام درد و دل می کنم......... 

چون احساس می کنم ایشون همه چیز زندگی ها و ناراحتی ها رو می بینه و با غم و غصه ی ماها تحت تاثیر قرار می گیره. 

منم ازش میخام که حالمو خوب کنه و برام دعا کنه....... 

نه اشک نریز...واگدارشون کن به خدا.....حیف چشمات نیست اشک بریزی

به خدا واگذار کنی که کاری نمیکنه راحت میبخششون

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

با امام زمان علیه السلام درد و دل می کنم......... چون احساس می کنم ایشون همه چیز زندگی ها و ناراحتی ...

خوش بحالت امام‌زمان میزاره باهاش حرف بزنی من اکثر موقعا یادم نمیاد حضورشو با این که معتقدم هست