2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوش بحالت امام‌زمان میزاره باهاش حرف بزنی من اکثر موقعا یادم نمیاد حضورشو با این که معتقدم هست

ایشون به گفته ی خودشون، حواس شون همیشه به همه مون هست و از همه ی امورات شیعیان و دیگران آگاه هستند. 

چه ما یادمون باشه به ایشون و چه نباشه. 

و این از بزرگواری و مهربونی پدر عزیز مون هست. 

به هر صورت ما آدما باید یاد بگیریم که روی روح و روان و عزت نفس و ایمان مون بیشتر از قبل کار کنیم تا هر ناراحتی نتونه ما رو از پا در بیاره. یا ناتوان و افسرده مون کنه. 

وقتی که انسان خودش رو قوی کنه، همه چیز این دنیا در نظرش کوچیک و گذرا به نظر میاد. 

آخ آخ چقدر سخته خانواده ات بهت زخم بزنن...خیلی درد داره خیلی..منم نمیبخشم..سپردم به خدا

من دلم نمیاد آخه به خدا ازشون گله کنم چون آخرش خودم براشون میسوزم فقط میتونم منتظر بمونم ببینم کی نوبت خنده های من میاد 

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

ایشون به گفته ی خودشون، حواس شون همیشه به همه مون هست و از همه ی امورات شیعیان و دیگران آگاه هستند. ...

درست میگی 

من از چرخاندن یوسف سر بازار میترسم از آن روزی که عاشورا شود تکرار میترسم 

راه قوی شدن چیه به نظرت

به نظرم اونهایی که خیلی مراقبت نفس و تزکیه نفس دارند، خیلی انسان های قوی هستند. 

هر چی که آدم تلاش کنه بیشتر دین اسلام رو بشناسه و به واجبات عمل کنه و محرمات رو ترک کنه، به آرامش و امنیت و قدرت، نزدیک تر میشه و هیچ طوفانی نمی تونه اون رو تکون بده. 

به نظرم یکی از آسون ترین سلاح های مؤمن، دعا کردن و کمک خواستن از خداست. با هر حالتی و در هر زمینه ای. 

چه با زبان شخصی و چه با متن دعاهای موجود. 

به نظرم اونهایی که خیلی مراقبت نفس و تزکیه نفس دارند، خیلی انسان های قوی هستند. هر چی که آدم تلاش کن ...

دوس دارم حجابت رو بدونم به چه صورته.و اینکه تاثیر داره ردی شخصیتت.اینجا مجازیه آدما نمیشناسن همدیگه رو پس صادقانه صحبت کن باهام

دوس دارم حجابت رو بدونم به چه صورته.و اینکه تاثیر داره ردی شخصیتت.اینجا مجازیه آدما نمیشناسن همدیگه ...

حجابم کامله عزیزم. 

به نظرم هر انسانی وقتی که با معرفت و شناخت و الگوبرداری از حضرت زهرا سلام الله علیها ، کاری رو انجام میده، مطمئناً روی شخصیت هم تأثیرگذار خواهد بود. 

هم عقیدم باهاتون.آشفتگی من از تناقض ظاهر و باطنمه

نمیدونم ظاهر و باطن شما چجوریه. 

ولی به نظرم آشفتگی های انسان، از ناآگاهی بوجود میاد. 

هر چه بیشتر اطلاعات و علم و دانش لازم و مفید و حقیقی به دست بیاریم، با دیدگاه روشن تری میتونیم مسیر آرامش و حقانیت رو پیدا کنیم. 

به نظرم تا حدودی حق و باطل به اندازه ی وسعت وجودی هر انسانی به قلب اون شخص تابیده میشه.

مطالعه ی زندگی نامه ی بزرگان دین اسلام و شهدا می تونه کمک کننده باشه برای زندگی بهتر و هدفمند تر.