2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیفهمم چرا یکی که صاحب شرکته و پولداره باید خواستگاری یه دختر معمولی مثل خواهر اسی بیاد اصلا با ...

بعلهه خود خواهرم 3 تا شغل داره عزیزم، دستشم تو جیب خودشه

تازه فقط 20 سالشه، نسبت به سن خودش فوق العادست

من کاری به خواستگار ندارم رفتارای اسی برام عجیبه. نمیدونم رویابافی هست یا ذوق زده شده یا دروغ شنیده ...

حالا بعضیا هم خوش شانسن نمی دونم چیکار کردن واسه خدا که اینقد هواشونو داره چیشون از ما بهتره اینا 

چرا اینطور کیسایی اصلا سمت من نمیاد اخه باید برم دو سه کیلو میوه بگیرم برم استقبال خدا

بعلهه خود خواهرم 3 تا شغل داره عزیزم، دستشم تو جیب خودشهتازه فقط 20 سالشه، نسبت به سن خودش فوق العاد ...

شما یکبار توی تایپیک گفتید دختر دارید 17 ساله بعد یه تایپیک دیگه گفتید مجردید خونه پدر !!!

ناماسته قُربَةً اِلَی الله ........

بعلهه خود خواهرم 3 تا شغل داره عزیزم، دستشم تو جیب خودشهتازه فقط 20 سالشه، نسبت به سن خودش فوق العاد ...

عزیزم خواهر شما تازه می خواد پا بذاره دانشگاه شما یه دیپلم گرفتن رو شغل حساب می کنی ؟ من چیزی نمونده لیسانسمو تموم کنم دو تا شغل هم تو زمان دانشجوییم عوض کردم کلی هم از خواهرت جلوترم ولی اینقد پزم بالا پز نبوده

من کاری به خواستگار ندارم رفتارای اسی برام عجیبه. نمیدونم رویابافی هست یا ذوق زده شده یا دروغ شنیده ...

عزیزم هم ذوق کردم هم رفتم تو خیالات🥹😂

بعدشم باورم نمیشهه آخه

عزیزم خواهر شما تازه می خواد پا بذاره دانشگاه شما یه دیپلم گرفتن رو شغل حساب می کنی ؟ من چیزی نمونده ...

بابا داره چرت میگه نصف شبی یه دختر 17 ساله سربه سرتون گذاشته

ناماسته قُربَةً اِلَی الله ........

من نمیفهمم چرا یکی که صاحب شرکته و پولداره باید خواستگاری یه دختر معمولی مثل خواهر اسی بیاد اصلا با ...

چرا نشه؟پدرمن فقیر بود و مریض بود و کارنمیکرد 

با پنج تا دختر که یکی یکی بیرون کرد 

دوتا خواهر قبلیای من شوهرای ثروتمند از خانواده ی ثروتمند نصیبشون شد بااینکه خیلی چهره معمولی داشتند 

منم تو‌مجردی چقد زشت بودم😂الان خیلی خوشگلم البته نمیدونم چرا اون روزا حتما تو بلوغ بودم 

ولی نزدیک چهل تا خاستگار داشتم و بخاطر وضع بابام مجبور بودم رد کنم و البته با یکی همدیگه رو دوست داشتیم که بابام منو بهش نداد و اخرم منو داد به کس دیگه و اون پسر از سربازی اومد من دیروزش نامزد کردم 

شوهرمنم اولش وضعیت مالی خوبی داشت ولی الان میلیاردره 

و حتی واسه منم ماشین خارجی خریده 

به این چیزانیست 

بابا داره چرت میگه نصف شبی یه دختر 17 ساله سربه سرتون گذاشته

شما و کلا هرکسی که مشکل داره با خودم و تاپیک هام بره بیرون خب

مجبور نیستین که تو تاپیکم بمونین و تحمل کنین کهه

چرا نشه؟پدرمن فقیر بود و مریض بود و کارنمیکرد با پنج تا دختر که یکی یکی بیرون کرد دوتا خواهر قبلیای ...

خب که چی الان تمام توضیحاتت جهت به رخ کشیدن ثروت شوهرت و شوهر خواهرات بود ؟ صد البته که شوهراتون از شماها سرترن و باید به شوهراتون بنازید نه به خودتون