2777
2789
خب که چی الان تمام توضیحاتت جهت به رخ کشیدن ثروت شوهرت و شوهر خواهرات بود ؟ صد البته که شوهرتون از ش ...

حسودی بسه عزیزم لطفا از تاپیک من برو بیرون خوشگلم انشالا شما هم عاقبت به خیر بشی خوشبختترین بشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا داره چرت میگه نصف شبی یه دختر 17 ساله سربه سرتون گذاشته

اره می دونم ولی تو واقعیت هم واسه خیلیا این اتفاقای خوب میفته کیسای خوب خدا از دل آسمون پاره می کنه میذاره سر راهشون🙄

چون حتما لیاقتشو دارن و دلشون سیاه نیست مثل بعضیاا😊

حالا شما از فضای تخیلیت بیا بیرون همه متوجه شدیم تاپیکت سرکاریه بعد حرف از لیاقت بزن یه دیپلم گرفتن لیاقت نمیخواد انلاین شاپ زدن و ارایشگری لیاقت نمی خواد اینا رو یه دختر بی‌سواد هم میتونه هنرشو یاد بگیره لطفا شقایق و گودرز رو به همدیگه ربط نده

خب که چی الان تمام توضیحاتت جهت به رخ کشیدن ثروت شوهرت و شوهر خواهرات بود ؟ صد البته که شوهراتون از ...

شما الان منو میشناسی که بخوام بهت پز بدم؟هرچند اگه منو میشناختی هیچوقت هیچی دستت نمیدادم 

شما کلا انگار حسودی حتی حسود کسایی که نمیشناسی 

قلبتو بزرگ‌تر کن 

هیچکس از هیچکس سرتر نیست و پول ملاک برتری نیست 

اینارو گفتم که بدونی هرکس تو خونه ی پدرش فقیره محکوم به فقیر بودن نیست که تااخر عمر بخواد با نداری سر کنه و حسرت همه چیز به دلش بمونه 

خیلی جاها خدا هوای بنده هاشو داره حسرت هایی که من تو خونه ی پدرم کشیدم و گرسنگی هایی که اونجا کشیدم خفتی که بخاطر لباسای زشت و کهنه ام توی دوست و فامیل میکشیدم و مسخره میشدم شاید تو توی خوابت هم نبینی 

پس منو قضاوت نکن 

شاید خواهر اسی هم مثل منو خواهرام خدا بهش نگاه کرده 

چون حتما لیاقتشو دارن و دلشون سیاه نیست مثل بعضیاا😊

چقدرم که دل تو مثل اینه پر نور و سفیده از حسادت دو بار تاپیک زدی هعی از شانس خواهرت جلو مردم تعریف می کنی که چشمش کنن یه ماشالله یه وقت از دهنت درنیادا چون دهنت قفل میکنه

شما الان منو میشناسی که بخوام بهت پز بدم؟هرچند اگه منو میشناختی هیچوقت هیچی دستت نمیدادم شما کلا انگ ...

اینو ولش کن عزیزم اومده بود زیر تاپیک من استیکر گریه و قلب شکسته میذاشت میگفت چرا پس کسی منو نمیخواد😐

دلم به حالش سوخت بیشتر

انشالا خدا یه ادم مناسب هم سر این خواهرمون بزاره تا حسودی زندگی بقیه رو نکنه

اینو ولش کن عزیزم اومده بود زیر تاپیک من استیکر گریه و قلب شکسته میذاشت میگفت چرا پس کسی منو نمیخواد ...

آره عزیزم شایدم از جای دیگه عصبانیه نمیدونم 

به هرحال واسش آرزوی بهترین هارو میکنم

شما الان منو میشناسی که بخوام بهت پز بدم؟هرچند اگه منو میشناختی هیچوقت هیچی دستت نمیدادم شما کلا انگ ...

برو بابا 

منم مگه تو رو میشناسم که بخوام به تو حسادت کنم خب حالا خدا بهت شانس داده برو خوش باش ولی دلیل نمیشه واسه مردم مغرور باشی هی پز داراییتو بدی شوهرم فلان شوهرم بلان همین شوهرت نبود باز الان تو خونه پدرت بودی 

اینو ولش کن عزیزم اومده بود زیر تاپیک من استیکر گریه و قلب شکسته میذاشت میگفت چرا پس کسی منو نمیخواد ...

راستش اصلا خواهرت اش دهن سوزی نیست که تازه ندیده و نشناخته بهش حسادت کنم همین الانم کلی از خواهرت جلوترم اگه اون دیپلم داره من لیسانس دارم اگه اون شاغله من دوران دانشجوییم دو تا شغل عوض کردم و شهریه مو خودم دادم این چیزا طبیعیه مستقل شدن خیلی چیز طبیعیه گویا واسه تو و امثالت معلوم نیست از کجا اومدین تازه چشمتون آب خورده به این چیزا و واستون یه چیز خاصیه که اینو حتی معیار لیاقت یه دختر حساب کردین !!

برو بابا منم مگه تو رو میشناسم که بخوام به تو حسادت کنم خب حالا خدا بهت شانس داده برو خوش باش ولی دل ...

پز رو‌واسه کسی میدن که بشناسه و ببینه 

و اگه میخواستم پز بدم از فقر و بدبختی خونه ی پدرم نمیگفتم شما گفتی اسی داره دروغ میگه و همچین چیزی نمیشه 

گفتم چرااتفاقا میشه و منم این شرایطم بوده 

بحثی ندارم باهات بکنم گلم 

امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره🌹