2777
2789
عنوان

الهی خاک‌تو سرم کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 50 پست
خودکشی؟؟واقعا نمیترسی بری زیر خاک خوشت میاد سنگ بزارن روت؟

خیلی سخته 

بهش فکرم که میکنم مور مورم میشه 

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان حالش خوبه...کلی باهاش حرف زدم آروم شد گرفت خابید

خوبه پس فردا یادش میره 

از این به بعد مراقب باش و خیلی باهاش بخند گناه داره بچه های کوچیک خواهر بزرگشون مثل مامانشون میمونه براشون

آخی طفلی معلومه خیلی دوستت داره پیشنهاد میکنم‌ وقتی خواهرت خونست یه مکالمه صوری با دوستت داشته باش( ...

الهی بمیرم براش

کاش به آجی خوب داشت نه من احمق 

نه دوستم مجازیه شماره همم نداریم حتی

همیشه میخندم و شادم،

الهی بمیرم براشکاش به آجی خوب داشت نه من احمق نه دوستم مجازیه شماره همم نداریم حتیهمیشه میخندم و شاد ...

نه الکی صحبت کن انگار که یکی پشت خطه 

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

خوبه پس فردا یادش میره از این به بعد مراقب باش و خیلی باهاش بخند گناه داره بچه های کوچیک خواهر بزرگش ...

الهی بمیرم براش،اون لیاقتش خیلی بهتر از من بوددد

خیلی حواسم همیشه هست،حتی مامانمم نمیفهمه که همون موقع کع دارم میخندم همزمان دارم به روش خودکشیمم فکر میکنم،،،

الهی بمیرم براش،اون لیاقتش خیلی بهتر از من بودددخیلی حواسم همیشه هست،حتی مامانمم نمیفهمه که همون موق ...

اخه چرا چطور دلت میاد به خاطر خواهرت هم که شده نباید به همچین کارایی فکر کنی 

خدا همیشه پشت بنده هاشه 

اصلا به خودکشی فکر نکن همون فکر کردن ادم و ناامید و بی انگیزه می‌کنه