من به دندونپزشک احتیاج دارم قبلا دکترم دکتر همایون سرباز و شهرام شمس بودن که هر کدوم به دلایلی دیگه مورد پسندم نیستن باید حتما دندونمون روت کانال کنم کلینیکها هم که اصلا به درد نمیخورن دکترهایی که تازه فارغ التحصیل دارن اونجا هستن من یه دکتر واقعا حاذق با مطب و وسایل بهداشتی میخوام چون از منشی ها ک دستیارها میپرسی که کیت من اختصاصیه و تعویض کردید پشت چشم نازک میکنن دکتر اندو هم لزوما نمیخوام چون دکتر قربان زاده که یه مثلا متخصص اندو هست دوسال پیش مثلا روت کانال کرده این دندونمو
اگر تهران هستید، کلینیک مهر خیابان گاندی همگی متخصص و از اساتید دانشگاه هستن، اکثرا دانشگاه بهشتی، هزینه هاش هم اصلا گرونتر از جاهای دیگه نیس و خیلی متناسبه، از نظر بهداشت هم کاملا مطمئن هستن، تمام وسایلشون استریل میشه و جلوی خودتون باز میشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جدی مرسی گلم یعنی دندونپزشکاشون با تجربه هستن ؟ احه چندتا ازاین کلینیکا رفتم دکترش خیل ...
بله من خودم همین الان از جراحی لثه برگشتم، خیلی خوبن، شما در مورد اکثر کلینیکا دقیقا درست میگید، برای اندو هم پیش دکتر اقبال برید، عالی هستن، از هر دندانپزشکی سوال کنید ایشون رو تایید میکنن، از اساتید بهشتی هستن، تو اینترنت بزنید شماره کلینیک رو پیدا کنید خیابان ۲۱ گاندی هستش، کلینیک مهر، نوبت بگیرید