2777
2789
عنوان

دندونپزشک حاذق با مطب بهداشتی

551 بازدید | 14 پست

سلام دخملا 

من به دندونپزشک احتیاج دارم قبلا دکترم دکتر همایون سرباز و شهرام شمس بودن که هر کدوم به دلایلی دیگه مورد پسندم نیستن باید حتما دندونمون روت کانال کنم کلینیکها هم که اصلا به درد نمیخورن دکترهایی که تازه فارغ التحصیل دارن اونجا هستن من یه دکتر واقعا حاذق با مطب و وسایل بهداشتی میخوام چون از منشی ها ک دستیارها  میپرسی که کیت من اختصاصیه و تعویض کردید پشت چشم نازک میکنن دکتر اندو هم لزوما نمیخوام چون دکتر قربان زاده که یه مثلا متخصص اندو هست دوسال پیش مثلا روت کانال کرده این دندونمو 

کدوم شهر هستین؟

دلیل شکست درمان اندوتون چی بوده؟ گاهی بخاطر ترمبم نادرست، دندون دچار مشکل میشه

به نظر من بررسی کن ببین اساتید داتشکده دندون پزشکی شهرتون کجا مطب دارن، برو پیش همونا

چون درمان ریشه مجدد دارید، من پیشنهاد میکنم برید پیش متخصص اندو

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

اگر تهران هستید، کلینیک مهر خیابان گاندی همگی متخصص و از اساتید دانشگاه هستن، اکثرا دانشگاه بهشتی، هزینه هاش هم اصلا گرونتر از جاهای دیگه نیس و خیلی متناسبه، از نظر بهداشت هم کاملا مطمئن هستن، تمام وسایلشون استریل میشه و جلوی خودتون باز میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر تهران هستید، کلینیک مهر خیابان گاندی همگی متخصص و از اساتید دانشگاه هستن، اکثرا دانشگاه بهشتی، ه ...

جدی 

مرسی گلم 

یعنی دندونپزشکاشون با تجربه هستن ؟ احه چندتا ازاین کلینیکا رفتم دکترش خیلی جون و بی تجربه بودهنوز گهرنظاگ مزشکیش خشک نشده بود

کدوم شهر هستین؟ دلیل شکست درمان اندوتون چی بوده؟ گاهی بخاطر ترمبم نادرست، دندون دچار مشکل میشه به ...

تهرانم 

الان اون دندونموکه دکترقربان زاده روت کانال کرده بیخیال شدم چون وقت نمیشه من تو اقدامم میشه بزارم واسه بعد

یه دندون دیگم هست که امونمو بریده ازالان اینه انشالله باردار بشم ممکنه غیر قابل تحمل بشه 

تهرانم  الان اون دندونموکه دکترقربان زاده روت کانال کرده بیخیال شدم چون وقت نمیشه من تو اقدامم ...

نه نذار بمونه

تو بارداری ابسه میکنه دردسر میشه برات

هردوش رو برو پیش متخصص اندو انجام بده

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
جدی  مرسی گلم  یعنی دندونپزشکاشون با تجربه هستن ؟ احه چندتا ازاین کلینیکا رفتم دکترش خیل ...

بله من خودم همین الان از جراحی لثه برگشتم، خیلی خوبن، شما در مورد اکثر کلینیکا دقیقا درست میگید، برای اندو هم پیش دکتر اقبال برید، عالی هستن، از هر دندانپزشکی سوال کنید ایشون رو تایید میکنن، از اساتید بهشتی هستن، تو اینترنت بزنید شماره کلینیک رو پیدا کنید خیابان ۲۱ گاندی هستش، کلینیک مهر، نوبت بگیرید

نه نذار بمونه تو بارداری ابسه میکنه دردسر میشه برات هردوش رو برو پیش متخصص اندو انجام بده

تا میام پیدا کنم وقت اقدام میشه کلافه شدم دیگه اره باید برم ولی کجا اخه

این ماه اگه باردار نبودی برو کارهای دندونات رو انجام بده 

اخه ببین از دیروز تا شیش روز دیگه که اقدامه بعدشم باید صبرکنم جواب بی بی چک 

منفی باشه تا چند روز تو لکم همینجوری این مروسه ادامه داره خواهر