2777
2789
خیلی خستم ولی هر بدبختی که تصور کنی دارم

امیدوارم حالت واقلا خوب بشه. و مشکلاتت‌حل شا.باور کن کسی حالس خوب نیست .توروخدا دس ب خود‌.ککشی نزنیا‌.قول میدی؟

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم حالت واقلا خوب بشه. و مشکلاتت‌حل شا.باور کن کسی حالس خوب نیست .توروخدا دس ب خود‌.ککشی نزنیا ...

ن واقعا قول نمیدم خیلی داغونم اگه دیگه تاپیک نزدم یعنی انجامش دادم

شاید...روزی...جایی...خوشبختی اتفاقی سری به من هم بزند...

هر چیزی قانون داره قرار نیس بیاد اینجا تاپیک خودکشی بزنه چند نفر دیگه هم باهاش همدلی کنن و اونا هم ب ...

کسی تشویق نمیشه اونی که دنبال این کار باشه نمیاد اینجا تاپیکارو ببینه ،دنباله همدردی هستن خودشونو خالی کنن

😈

هر چیزی قانون داره قرار نیس بیاد اینجا تاپیک خودکشی بزنه چند نفر دیگه هم باهاش همدلی کنن و اونا هم ب ...

😆😆😆💔💔💔ای خدا شکرت با این هموطن

میشه خواهش کنم دوتا قسمت زندگی پس از زندگی درمورد خودکشی ببینی دیدت عوض میشه مگه ما چقد قرار عمر کنیم اگه این دنیات سخته لااقل اون ور خراب نکن

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 
میشه خواهش کنم دوتا قسمت زندگی پس از زندگی درمورد خودکشی ببینی دیدت عوض میشه مگه ما چقد قرار عمر کنی ...

چرا خدا عادل نیس چرا هیچی بهم نداد...هیچی😔😔😔😔چرا باید تو حسرت ساده ترین چیزا بمونم

😔😔😭

ببین همه مشکل داریم همه هم تو این دنیا ممکنه ب خودکشی فکر کنیم ولی باید قویی باشیم ترسوها خودکشی میکنن من میدونم تو قویی اگه دوسداری مشکلت بگو شاید بتونیم راه حل پیدا کنیم عزیزم

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 

نکن توروخدا..نصف شبی گریه‌م‌ننداز.. یکم فکر کن‌.ساید بهتر بشی شاید حالت بهتربشع شاید خدا برات‌بچینه . صبور باش .بخدا عمر ما‌کوتاهه . تو دیگه کوتاه ترش نکن..

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍