2777
2789
عنوان

تکلیف مستاجر بعد از فروش خونه توسط مالک چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 23 پست

ما هم توی همچین شرایطی بودیم صاحب قبلی خیلی اصرار داشت ما رو با مستاجر طرف کنه ولی من زیربار نرفتم 

40 روز مهلت دادم تا خونه رو تحویلم بدن 

تهشم مستاجر رو بزور بلند کردن... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی نگفتیم اصلا راجع به مستاجر حرفی نزدیم

حرفم میزدین فایده نداشت

چون تا تاریخ قرداد تموم نشه حتی همون مالک قبلی هم نمیتونست اونارو بلند کنه

قرداد اجاره تا پایان قرداد به قوت خودش باقیه 

حتی دادگاه پاسگاه هم بخوای بری راه حلی نداره 

پس نه اعصاب خودتو خورد کن نه اونارو

فقط یه راه داره اونم اینه باهاشون به توافق برسی با میل و اراده خودشون پاشن

ما هم توی همچین شرایطی بودیم صاحب قبلی خیلی اصرار داشت ما رو با مستاجر طرف کنه ولی من زیربار نرفتم 4 ...

مالک مستاجر رو به زور بلند کرد؟

مالک قبلی به من گفت تازه مستاجر داده ولی من چون قصد سکونت نداشتم حرفی نزدم ولی بعد پول کم اوردم و مجبور شدم از یه خونه شیک و بزرگ برم یه خونه قدیمی و کوچک و پول رهنم رو گرفتم چک پر کنم، اینجا رو نمی‌تونم تحمل کنم میخواستم ببینم می‌تونم برم خونه خودم

مالک مستاجر رو به زور بلند کرد؟مالک قبلی به من گفت تازه مستاجر داده ولی من چون قصد سکونت نداشتم حرفی ...

آره من اصلاًگردن نگرفتم مستاجر رو 

مالک قبلی میگفت پول پیش مستاجر رو از مبلغ خونه کم کنین بعداًبا مستاجر طرف بشین 

من گفتم پولو کامل میدیم به تو خونه رو هم از خودت میخوایم 

ظاهراًمستاجر قراردادش تموم شده بود و صاحبخونه قرارداد جدید ننوشته بود و خونه رو گذاشته بود برای فروش و بهشون گفت وقتی فروختم باید پاشید... 

من این وسط گفتم 40 روز اونم بخاطر اینکه بچه کوچیک داره وگرنه کسی که از قبل بهش هشدار داده شده برای تخلیه ته ته تهش توی یه هفته تخلیه میکنه 

مستاجره بی انصاف بود خیلی زیاد...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
آها پس قراردادش تموم شده بودبرای مستاجر من قراردادش تازه‌اس

خب اینو موقع خرید با مالک قبلی طی نکردین؟

خب اینو موقع خرید با مالک قبلی طی نکردین؟

نه متاسفانه

یعنی قرار نبود اونجا ساکن بشم ولی چون پول کم اوردم از خونه بزرگتر اومدم یه خونه کوچک و پول رهنم رو گرفتم و چک خونه رو پاس کردم 

الان تو این خونه کوچک حالم خیلی بده میخواستم ببینم اگر میشه برم اونجا که بزرگه