2777
2789
من هم از،چند تا دکتر پرسیدم هم یکی که تغدیه خوانده بودبچه های من بزرگ شدن و بسیار سالم هستن هیچ موقع ...

انقدر قلبم درد میکنه انقدر استرس دارم ک دوستدارم الان بمیرم و اون روزایی ک دخترم قرارغذاخور بشه و اینارو نتونه بخوره نبینم 

چرا بین این همه ادم و اطرافیان و ۵ تاخواهر من باید بچم اینطور میشد

عزبزم نوترامیژن و نیوکیت هردو هلندی..اصلا چیز داروخونه ای نبود..از سال ۸۰ در توسط وزارت بهداشت با سو ...

نه من یزدم

بیو میل دکتر گفت اونم بعد ۶ماه میگفت قبل ۶ماه چون پسره نخوره سویا داره 

نئوکیت دیکه خیلی رژیمی سنگین هست واسه اونها که حتی به گوشت گوسفند و اینا هم آلرژی دارن شنیدم خیلی ام بدمزه اس

به هرحال من ناراضی نیستم از اینکه شیر خودم رو دادم  دکترش میگفت شیر خودت با رژیم بهتره  و بود واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میشه پماد بزن که خارشش کم بشه بتازونیت چشمی عالیه پسر من مدفوعش خراب میشد دلپیچه های عجیب و رفلا ...

مدفوعش چجور میشد مثلا؟؟من ی هعته پیش اسهال شد بی دلیل خوب شد حالا بعد اون هنوز مدفوعش ابکیه ولی دیگ تعداد دفعش ۲ تا ۳ باره نمیدونم چرا انقدر ابکیه

انقدر قلبم درد میکنه انقدر استرس دارم ک دوستدارم الان بمیرم و اون روزایی ک دخترم قرارغذاخور بشه و ای ...

هیچ انفاق خاصی نیست

با این‌روحیه ک داری اصلا شیرخودت نده

چرا خودتو ازار میدی

من حفت بچه هام شیرخشکی هستند

خدای من شاهده بلندترین قد کلاسن

جفتشون تیزهوش هستن و بررگه نخبه است و طرح ثبت شده داره.

سیستم ایمنی بدنشون خیلی خوبه

کل مدرسه مریض میشن اینا ولی نمیشن.

هیچوقت راضی نبودم برای تفکر اشتباه خودم بچه هام عذاب بکشن

من کشیدم بچه الرژیک خدا منو ببخشه ک مقاومت کردم اوایل

و بچه رو زجر دادم..

💕

انقدر قلبم درد میکنه انقدر استرس دارم ک دوستدارم الان بمیرم و اون روزایی ک دخترم قرارغذاخور بشه و ای ...

آروم باش عزیزم 

خوب میشه قرار نیست که همیشه بمونه

تا کوچیکه که نمیفهمه  بزرگ بشه خوب میشه

من دوتا بزرگ کردم چیزی ام نشد

من حتی جرات ندارم به بچه هفت ساله انگور بدم تو شیر دهی باید خیلی مراعات کنی

۷ سال چ خبره 

تو شیر دهی مراعات چی کنم مثلا؟ 

مگه خواهر نداشتم ۶ تا دارم همه چی میخوردن کی مثل من بودن

بچه من ۱۶ ماهشه الرژی داشت پوستم کنده شد با رژیم شیردهی اگر میتونی ببر متخصص الرژی بهش شیر خشک الفام ...

زیر نظر متخصص 

گلم میشه یکم راهنماییم کنی خیلی دارم عذاب میکشم 

فک میکردم فقط ب پروتیین گاوی و بنیات ختمه میبینم ن متاسعانه 

اگه قراره اینقدر حالت بد باسه شیرخشک بده

اونقدر بچه ها اینطوری هستن  بزرگ میشن خوب میشن 

اتفاقی نیفتاده اینقدر خودت رو اذیت میکنی

یکی دو روز نهایت بستگی دارهانگور که معلومهمن از میوه ها فقط سیب هویج به لیمو شیرین میخوردم

اونوقت همه میگن خدا شیر رو یجوری افریده ک ضررش ب نوزاد نمیرسه کو پسس

بچه الرژیک روباید از شیر مادر گرفتفقژ شیرخشک رژیمیمامانا حساسیت الکی دارندولی نیمدونن هرچقدر حساسیت ...

اره با این بخدا اطلاعات پزشکی ندارم ب این چیز فک میکردم ک چ اسیبی میتونه برسوته با رعایت نکردن مادر مثلا چ اتفاقی میوفته میشه توضیح بدید لطفا

نه من یزدمبیو میل دکتر گفت اونم بعد ۶ماه میگفت قبل ۶ماه چون پسره نخوره سویا داره نئوکیت دیکه خیلی رژ ...

خداروشکر من ک چیزی از شما نپرسیدم عزیزم😅خودتون منو ریپلای کردین و‌ توضیح دادین..

محض اطلاع ما الرژی به گوسفند نداریم..چون فرمولاسیون شیر گوسفند الرژیک نیست و نیوکیت هم ha متفاوت از پروتئین گاوی داره..

مثل شیرخشک های عادی نیست ولی خب مهم سلامتیه بچه هست راحت میخورد .❤️

💕

من بخپه همین دلایل شیر خشک دادم .چون میگفتن نباید حبوبات بخوری و بچه نفخ میکرد .نباید چایی بخوری ...

من خیلی استرس میگیرم از این بابت چون نمیتونم فقط شیر خشک بدم از ترس اینک مبادا شیر خشکش گیر نیاد مبادا ی اتفاقی بیوفته قطعی بشه وقتی نمیتونه شیر هیچ چهتر پاییدهم بخوره

خداروشکر من ک چیزی از شما نپرسیدم عزیزم😅خودتون منو ریپلای کردین و‌ توضیح دادین..محض اطلاع ما الرژی ...

من اون سالها در گروه مامانهای آلرژیک بودم همین جا نی نی سایت 

بودن کسانی که فقط مرغ برنج سیب زمینی میخوردن به بقیه چیرا حتی گوشت گوسفند آلرژی نشون میدادن و شنیدم اونها نئوکیت باید بخورن 

و درضمن چرا شیر گوسفند هم آلرژیک هسن

من اولی با گوست گوسفند آلرژی نمی‌داد ولی به شیر و ماست گوسفند  میداد

اگه حساسیت یبه شیرکاو ۱۰ باشه به شیر گوسفند ۷ هست به شیر اسب ۳  و شیر شتر ۱