2777
2789

مادر من یه دونا اس خدایا تازه الان دارم قدرشو میدونم سایت کم نشه از سرمون مامانم 🥺

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا مادر من نیستشاید از لحاظ همسرداری و‌خونه داری بهترین باشه شاید واسه خواهرامم عالی باشه ولی واسه ...

میشه بگی از بچگی باهات چطور تا کرد؟
خودت فصول هم بودی ؟؟
من مادر معمولی بودم ولی فکر میکنم مادر خوبی از آب در نیومدم💔

مادر من یه دونا اس خدایا تازه الان دارم قدرشو میدونم سایت کم نشه از سرمون مامانم 🥺

مثلاً از بچگی چطوری تا میکرد باهاتون؟

اذیتش می‌کردید؟

روش تربیتی و تنبیه ش چطور بود 

مامانم مادر نمونه نبود، ولی زن نمونه و قوی ایه

ولی زنعموم هم مادر خوبیه، هم خانوم خوبیه...

عاشق جفتشونم واقعا...

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

میشه بگی از بچگی باهات چطور تا کرد؟خودت فصول هم بودی ؟؟ من مادر معمولی بودم ولی فکر میکنم مادر خوبی ...

نه فضول نبودم یه دختر باانرژی ودرسخون بودم

ولی اون‌چون‌با پدرم مشکل داشتن اوایل سرمن خالی میکرد عصبانیتشو اصلا حوصلمو نداشت خیلی تحقیرم میکرد کاری کرد که افسرده شدم و بی انرژی خواهرم که دنیااومد زندگیشون بهتر شد با پدرم و رابطش با خواهرامم خوب بود از اول تاالان فقط من این وسط نابود شدم چون هنوزم با من خوب نیست

مثلاً از بچگی چطوری تا میکرد باهاتون؟اذیتش می‌کردید؟روش تربیتی و تنبیه ش چطور بود

اصلا تنبیه نمیکرد 😚خیلی اذیت میگردیم خداییش 

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

نه فضول نبودم یه دختر باانرژی ودرسخون بودمولی اون‌چون‌با پدرم مشکل داشتن اوایل سرمن خالی میکرد عصبان ...

من خیلی دخترم اذیتم می‌کنه 

همیشه دوسش دارم ولی وقتی خون به جگرم می‌کنه دیگه از همه چی میبرم دوست دارم شکنجه ش کنم 

ولی فقط میریزم تو خودم یا هم دعواش میکنم 

از زن عموتون بیشتر توضیح میدید ؟؟

همه چی تمومه یعنی

سیاست و استقلال خاصی داره، هم به خودش اهمیت میده هم به بقیه، تربیت نمونه ای ام رو بچه هاش داشته، حتی واسه منو خواهرمم مادری کرده، در کنار همه اینا خودشم هیچوقت کنار نداشته و فراموش نکرده

ولی مادرم اینطور نبود، مادرم اکثرا خودش رو به ما ترجیح میداد

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...