2777
2789
عنوان

چندروز بعد لابیاپلاستی تونستید راه برید 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 2032 بازدید | 122 پست

وااای ازدست شماهااا مگه پرسید چرا عمل کردم یا چی ؟ گفت کی خوب میشم  

نمیدونید جواب ندین به والله نمیمیرید  عزیزم من پیشنهاد سالاریه عمل کردم بهم پماد داد و قرص هیوسین 

درد نداشتم ولی 10 11 روز اذیت بودم دامن بپوش شورت نپوش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال شماهم تو پریودی وقتی لابیا هاتون به نوار میخورد اذیت میشدی یا فقط من اینطوری ام؟🤒🤒رابطه ام ...

روز های آخر پریودی روز ۵ و ۶ و۷ نوار نذار 

نواری هم که استفاده میکنی غیر مشبک و پنبه ای باشه حتما 

شورت خیلی تنگ هم نپوش موقع پریودی 

به من دوتا پماد داده ک قاطی کنم بزنم برا خارش ولی هنو خارش آنچنانی نگرفتم ،،البته من بخیه هامم نکشید ...

با لیزر بودین؟ من جراحی کردم خیلی دیر بخیه هام جذب شدن  ولی خارش اززهفته ی دوم میاد سراغت

روز های آخر پریودی روز ۵ و ۶ و۷ نوار نذار نواری هم که استفاده میکنی غیر مشبک و پنبه ای باشه حتما شور ...

ممنون عزیزم💕 

چشم ولی راه رفتنی با نوار پنبه ای هم اذیت میشم🤒

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

یه سوال شماهم تو پریودی وقتی لابیا هاتون به نوار میخورد اذیت میشدی یا فقط من اینطوری ام؟🤒🤒رابطه ام ...

من کلا وقتی آزاد نبودم اذیت میشدم ،،البته ببین ب جنس نوار هم حساسیت نداشته باشی 

خدایا نمی‌گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ایی رهایم نکن🪽🤍
شرمنده ولی من ی جا خوندم این عمل دیر انزالی میاره نباید عمل میکردی واقعا خیلی بده

ولی راه درست برای من این بود عزیزم...

استارتر تاپیکای قدیمیو سرچ کن نظرات کاربرا را بخون شاید کمکی بشه

الان دیگ بهترم عزیزم میتونم راه برم فقط مونده بخیه ها و شکل اصلیش ک اونم ب زمان نیاز داره ولی قشنگ نزدیک یک هفته سختی و دهن سرویسی داره ک دکترا نمیگن ،، من فک میکردم دو روزه اوکی میشم ک از این خبرا نبود 😅

وااای ازدست شماهااا مگه پرسید چرا عمل کردم یا چی ؟ گفت کی خوب میشم نمیدونید جواب ندین به والله نمیم ...

واقعا باید توضیح بدی تک ب تک 🤦🏻‍♀️ اختیار اونجامونم نداریم انگار ،، شورت اصلا نمیپوشم هشت نه روزش رفته دیگ مرسی 🥹