2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه رل قبلیشم دختر خالش بوده و دختره پیشقدم شده ‌بده ولی کات کردن

ماشاالله فامیل پسره رو ول نمیکنن 😂

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیخیال بابا کراش دیگ چیه بشینین اهمیت ندین خدشون میان سراغت ارزشتون بیشتر از این چیزاس ی روز از این ک روش کراش بودی حالت بهم میخوره اشتباه نکن ارزش خدتو بدون 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

چجوری واسطه کنم

یکی تو فامیل که قابل اعتماده بره پیشنهادت بده در این حد ابدا نگه دختره تو رو میخواد

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
همیشه اسپرم میره سمت تخمک پس به هیچ پسری پیشنهاد نده

خیلی منطقی بود🤌😂

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

پیش قدم واسه فامیل !فاجعس ،یک درصد فکرشو کن بعدش تا آخرعمرت حلو جشاته ازدواجم کنی بجه دارم بشی با انگشت نشونت میده فلانیو دیدی یه باربهم پیشنهاد داد من پاندادم بهش ،دخترعمه شوهرم دوران مجردی به شوهرم ابراز علاقه کرده همون دوران عقدمون با اولین دیدارم بادخترعمش شوهرم این موضوعو برام تعریف کرد 

اشتباه اشتباه 

دختر هیچوقت نباید پیشقدم بشه این مرده که باید بیوفته دنبال خانوم نه خانوم خودشو کوچیک کنه بره دنبال یه پسر! 

خواستی بگو ولی دیگ ابرو برات نمیمونه اونم هرجا بره دوتا هم به حرفات اضافه میکنه میگه  دختره عین چی عاشقم بود.