2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم گرفته از خونه از مامان بابا از شکست کنکور از تنهایی از بی کسی

عزیزم همه اینا میگذرههه کنکور کع همه زندگی ادم نیست بخدا یکی تو چیزایی دیگه استعداد داره الان همع ادمایی که ترک تحصیل کردن پولدار ترن تا یه کارمند اصلا نباید به پیزای بد فکر کتی فقط به چیزای مثبت فکر کن بعدشم به خدا تنهایی شرف داره از ادمایی که خیلیاشون بی صفتننن بعدشمم همه تنهان همههه فکر کردی هر کی دورش پر ادمه تنها نیست بخدا همه تنهاییم اصل اینه تو خودتو داری 🧡🧡به دیروز فکر نکن فقط به فردا فکر کن به قشنگی های دنیا نگاه کن مثلا همین که الان داری نفس میکشی یا همینکه بینایی داری میتونی نگاه گوشی کنی برا خیلیا ارزوعه عزیزممم میدونم سختتته ولی باید بدونی بخدا این زندگی برا همه سخته ولی تو که ادم ضعیفی نیستی تا یه چیزی بد شد نا امید شیی این کار ادمای ضعیفه تو قویی

میشه برای اونی که مدنظرمه فاتحه بفرستین

عزیزم فکر کردی اگه یه اتفاق بد افتاد باید خودتو  ببازی و عقب نشینی کنی بگی من نمیتونممم فلاانن من نمیکشممم نه عزیزممم باید پر قدرت بلند شی تا به خودت بفهمونی تو یه ادم خیلی خیلی خیلی قوی اییی که هیچی سد راهت نمیشه . مشکل برا همه هستتت ولی همه میجنگن باهاشوننن و اصلا خودتو ناراحت نمیکنیی و عین خیالت نیس

خستمممممممممممممممممممممممممم

عشقم میدونم خسته ایی و واقعا بهت حق میدم ولی هر کی خستن باید خودشونو ببازن و بگن دنیا تو برنده شو ما باختیم؟😇 نه عشق من باید پررر قدرت یه مشت محکم بزنی تو دهن این زندگییی 

بخدا منم خستم اونی که میبینی تو خیابون خیلی شاده اونم خستس ولی عزیز من رسم دنیاس چه میشه کردد ما تو دل هیچکی نیستیم و واقعا همه مشکل دارن هیچکسی نیست که بدون مشکل باشععه ولی ادم باید خودشو شاد نگه داره وقتی مشکلی پیش اومد بدی هاشو نبینه و بگرده تا یه خوبی درونش پیدا کنه مثلا حتی اگه امروز رفتی بیرون بگی خدایا شکرت که من تونیستم برم بیرون هر چیزی هر افتاقی برات افتاد به این دید نگاه کنی تا دنیا قشنگ شه

مرسی بابت حرفات شب بخیر

میخوای بری بخوابی؟○یا حرفامو دوست نداشتی؟لطفا به حرفام فکر کن تو خیلی ارزشت بالاس خیلی خیلی نباید با این فکرا خودتو ناراحت کنی میدونی اگه ناراحت شی بدنت هم  هورمون اینای شادیش ترشح نمیکنه و ناراحت میشه .خواهش میکنم بخاطر من خودتو ناراحت نکن💖شبت بخیر 

میخوای بری بخوابی؟○یا حرفامو دوست نداشتی؟لطفا به حرفام فکر کن تو خیلی ارزشت بالاس خیلی خیلی نباید با ...

نه میخوام برم گریه کنم اروم شم..فدای شما...اوپرا هم  نیومد