2777
2789

ساعت چند الارم گذاشتين؟ و اسم شغلي ك كار ميكنيد❤️

بگيد انرژي بگيريم فك ميكنم فقط من بايد بيدارشم😂

همه بنويسين ( هرچي هم دوس دارين كنارش اضافه كنين از تعريف تا تخريب 😄) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دعا کنید کار خوب گیر بیارم با شرایطی که می‌خوام 

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

شغلمو نمیتونم بگم🧡ولی ١٥\٧ پامیشم

و خداروشکر پامیشیم و کار داریم،انشاا...هرکی نیاز ب کار دارە قسمتش

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

ساعت ۹ باید سر کار باشم ساعتم رو ۶ تنظیم کردم باید بچه هام ببرم کلاس و مهد و قروفر زیاد دارن 

بسیار خرسندم 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

7 بیدار میشم  با خونمون 5 دیقه راهه تا صبحونه میخورم و آماده بشم 7 و نیم میشه ک باید سرکار حاضر باشم  

کتابدارم

فقط 49 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن  ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست 

ساعت 6
یه بد بخت بد بختیم که فردا امتحان دارم
معلمامون  خودشون فقط یه درس بلدن بعد توقع دارن ما همه ی درسارو حفظ باشیمممم

میخندم،اما درد درونم رو که نمیدونی؟:)                          وقت معرفیه😂        سلامم🙂من آناهید هستم🚶🏻‍♀️💁🏻‍♀️دختر زمستان❄️🕊️ رنگ مورد علاقه ام یاسی با آبی آسمونی🔵🟣 از چیزایی که بهم آرامش میده خوشم میاد✨🕊️ عاشق هوای ابری هستم(اگه برفی باشه که عالیهههه)🌨️بسکتبالیست هم هستم💁🏻‍♀️😂