پروفایل خودمم .تعلیقم تا ۱۴ دی کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹
ساعت ۹ باید سر کار باشم ساعتم رو ۶ تنظیم کردم باید بچه هام ببرم کلاس و مهد و قروفر زیاد دارن
بسیار خرسندم
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
ساعت 6 یه بد بخت بد بختیم که فردا امتحان دارم معلمامون خودشون فقط یه درس بلدن بعد توقع دارن ما همه ی درسارو حفظ باشیمممم
میخندم،اما درد درونم رو که نمیدونی؟:) وقت معرفیه😂 سلامم🙂من آناهید هستم🚶🏻♀️💁🏻♀️دختر زمستان❄️🕊️ رنگ مورد علاقه ام یاسی با آبی آسمونی🔵🟣 از چیزایی که بهم آرامش میده خوشم میاد✨🕊️ عاشق هوای ابری هستم(اگه برفی باشه که عالیهههه)🌨️بسکتبالیست هم هستم💁🏻♀️😂