2777
2789
عنوان

دوست دارم ده تا پسر و ده تا دختر بیارم که

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا زیادترتون کنه مگه شماچندسالته

مممنونم 

من ۲۲ سالمه 

من یکی مونده به آخرم با بقیه فاصله سنیمون زیاده اونا جا مامان باباهای ما هستن😂😂😂مادر پدرم سنشون بالاست ولی خیلی خوبن و برا من و بعد من خیلی وقت گذاشتن و هزینه کردن ما که هممون راضی هستیم

دوستت دارم

مممنونم من ۲۲ سالمه من یکی مونده به آخرم با بقیه فاصله سنیمون زیاده اونا جا مامان باباهای ما هستن😂� ...

چه حس خوبیه برای فرزند اوری خواهرمن دوتا بچه هاش مردن یکی افتاد توحوض یکی هم بارداربود بایه زنه دعواش میشه بچه توشکمش سقط میشه مال قدیم بود

خدا زیادترتون کنه مگه شماچندسالته

همیشه پدرم میگ اگه شما زیاد نبودید  رزق و روزی تو خونمون نبود میگ بخاطر شما فرزندان هسن که انقد پولدارم 

البته اینم بگم پدرم ماشالله خیلی فعال و کاری هست ماشالله اش بشه

دوستت دارم

همیشه پدرم میگ اگه شما زیاد نبودید رزق و روزی تو خونمون نبود میگ بخاطر شما فرزندان هسن که انقد پولد ...

اره عزیزم راسته  ک میگن بچه رو بیار رزق وروزیت زیادمیشه من خودم سه تا دارم 45سالمه

انشالله توفیق پیدا کنی عزیزم😍منم بچه زیاد دوسدارم دوتا دارم باردار شدن واقعا سخته

قربونت برم انشاالله  ااره خداییش گرونیه ولی خدا رزق شو میده و همت ما هم خیلی مهمه که کار کنیم و رزق حلال در بیاریم 

دوستت دارم

اره عزیزم راسته ک میگن بچه رو بیار رزق وروزیت زیادمیشه من خودم سه تا دارم 45سالمه

خدادحافظشون باشه 

ما که هممون به این حرف اعتقاد داریم خداراشکر

دوستت دارم

قربونت برم انشاالله ااره خداییش گرونیه ولی خدا رزق شو میده و همت ما هم خیلی مهمه که کار کنیم و رزق ...

روزیششش بله خدا میده 

خود پروسه بارداری بدن زن و واقعا داغون میکنه باز تاانرژی برگرده کلی زمان میبررره

فداتم وای چه بد😭

اره خواهر دیگه اون زمونا اینجوری بود شاید سی سال گذشته خواهرم هفت ماه بارداریش بود ک بایه زن عفریته دهن ب دهن میشه وبقیه ماجرا وانونی ک هم افتاد توحوض بچه چهارمش بود دوسال وخوردی بود ک ازدست داد